Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 16-05-2008, 21:14
designera - ait Kullanici Resmi (Avatar)
designera designera isimli Üye simdilik offline konumundadir
Usta
Puanlar: 2,936, Derece: 33 Puanlar: 2,936, Derece: 33 Puanlar: 2,936, Derece: 33
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%

Memleket :
15 mesajı 24 Teşekkür Aldı
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 2
designera will become famous soon enoughdesignera will become famous soon enough

Yahu ne olacak güzel bişey değilmidir teseddür Şüphesiz bakınız bu konuda ben yorumumu şöyle yapıyorum ; Avrupadaki okullara bakarsanız her okul neredeyse kilise yerine geçer ve oradaki çocuklar taa ilkokuldan beri hristiyanlığı aynı normal ders gibi öğrenirler peki türkiye nasıl acaba ; nasıl mı okullarda açıkça türban tartışması yapan ve artık iyice islamdan soğumaya başlayan bir ülkedir hepimiz türküz evet biz ne laikliğe nede türklüğe karşı geliyoruz bizim karşı geldiğimiz sadece laikliğin yanlış uygulanmasıdır .. Spora gelince bunlar hiç Kick-Box yapan türk sporcu kadın görmemişlermi acaba ? Peki ben gördüm ve gayette sevindim bakınız voleybolda aynı şekildedir ; Hani laiklik hani herkes eşitti İşte apaçık bir yalandır laikliği doğru uygulamak lafı eğer doğru uygulasalardı bir voleybol sporunu yapan kadının din ve inanç özgürlüğünü bu şekilde gözler önüne serip medya konusu yapmazlardı

Ne diyelim ALLAH sonumuzu hayır eylesin ve selametle diyorum admin nede haberin doğru şeklini verdiğini içinde teşekkürlerimi sunarım ..
Alinti ile Cevapla