ilkvahiy.net'e Nasıl Üye Olurum ?
Not: Resimleri Daha Net Görebilmek İçin Üzerine Tıklayınız Selamün Aleyküm Arkadaşlar Öncelikle şunu söyliyeyim daha önce herhangi bir forum sitesine üye olduysanız zaten hiç zorlanmazsınız ... Yapmanız gereken sadece biraz dikkat ve anlatımdaki resimlere iyi bakıp yazıları dikkatli bir şekilde okumanızdır ... Hazırsanız Başlayabiliriz _______________________________ Kayıt ol butonuna tıklamadan direk buradanda üyelik yapabilirsiniz : ilkvahiy.net - Forum Kuralları __________________________________________________ __________________________________________________ ___________ ADIM-1 ;
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________
ADIM-2 ;
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________
ADIM-3 ;
ADIM-4 ;
ADIM-5 ;
ADIM-6 ;