Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21-05-2008, 22:23
admin - ait Kullanici Resmi (Avatar)
admin admin isimli Üye simdilik offline konumundadir
Genel Admin
Puanlar: 44,524, Derece: 100 Puanlar: 44,524, Derece: 100 Puanlar: 44,524, Derece: 100
Aktivite: 100% Aktivite: 100% Aktivite: 100%

Memleket :
Teşekkür: 63
212 mesajı 535 Teşekkür Aldı
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 100
admin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to behold
Standart ilkvahiy.net'e Kayıt Olma ve E-Posta Doğrulama

ilkvahiy.net'e Nasıl Üye Olurum ?

Not: Resimleri Daha Net Görebilmek İçin Üzerine Tıklayınız

Selamün Aleyküm Arkadaşlar

Öncelikle şunu söyliyeyim daha önce herhangi bir forum sitesine üye olduysanız zaten hiç zorlanmazsınız ... Yapmanız gereken sadece biraz dikkat ve anlatımdaki resimlere iyi bakıp yazıları dikkatli bir şekilde okumanızdır ... Hazırsanız Başlayabiliriz _______________________________

Kayıt ol butonuna tıklamadan direk buradanda üyelik yapabilirsiniz :

ilkvahiy.net - Forum Kuralları
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________

ADIM-1 ;

__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

ADIM-2 ;

__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

ADIM-3 ;

ADIM-4 ;

ADIM-5 ;

ADIM-6 ;

z_e_y_n_e_p (20-07-2008)