GÜNBEGÜN PROĞRAMININ tekrarı vardı bana bu akşam izlemek kısmet oldu , proğramın formatı bir konu üzerinden seyirciler tel ile arayarak görüşlerini bildiriyorlar.Konu başlığı ilginç geliyor insana ben müslümanım zaten hidayetteyim diyorsun ama ne yazık öyle geçkalmışlarımız varki...
Bir bayanın telefonda anlattıkları beni çok etkiledi paylaşmak istedim sizlerle :
İleri yaşlarda bir bayan sanatçı sahnesi bitip eve geliyor sabah namazına doğru televizyonda ne var diye gezinirken bir hatim proğramına takılıyor hangi süreydi hatırlamıyorum ama mealinde şöyle diyordu diye ifade ediyor.
Allah (c.c) affedendir.Af etmeyi sevendir.Sürekli bu aklımdaydı ben ne yapıyordum bişey yapmalıydım bir umut vardı kalktım bildiğim kadarıyla abdest aldım namazımı kıldım hayatımda birşeyler değişmeliydi bir şey yapmalıydım önce sahneyi bıraktım Rabbim öyle kapılar açtıki hiç tanımadığım insanlar bana dinimi anlattılar , kuran - ı kerim okumaya başladım , risalelerle tanıştım Rabbim örtünmemide nasip etti diye devam ediyor. Çevremdekiler beni dışladılar ben Antalyada yaşıyorum açıkken de antalyanın sıcaklığını bilirim örtülüykende , içimin yangını o kadar büyük ki dışımın yanmasının bir önemi yok diyor. Hem çok mutluyum hem de çok üzüntülüyüm benimki geç gelen bir mutluluk oldu herzaman herkes için bir umut vardır ben hasta anneme bakıyorum biz hem hastalar risalesini okuyoruz hemde onu okumakla kalmayıp yaşıyoruz diye anlattı ben duyguyu verememiş olabilirim hakkınızı helal edin.
Daha birçok telefon katılımcılarının anlttıkların da, birisin hayatını bir kitap , kimininkini ezan kimininkini hayırlı bir dost değiştirmiş, hiidayete ermelerine vesile olmuş.
Bizlerde inş hiçbirşeyimizi ertelemeyelim kuran öğreneceksek öğrenelim,namaz kılmıyorsak kılalım ,örtünmek nefsimize ağır geliyor ise dua edelim Rabbim inş nasip edecektir.
Sizlerinde böyle başlangıç anılarınız varsa paylaşın inş. nasiplenenler muhakkak olacaktır.
Biz Allahı bırakmadığımız sürece Allah bizi bırakacak değilddir.
KONUYU nereye açacağımı bilemedim umarım yanlış olmamıştır.Admin kardeşimizdende bir ricam olacak eğer bu proğramı siteye yükleyebilirse çok faydalı olacağına inanıyorum.
Rabbim geç kalanlarda eylemesin.Hidayete erenlerden , O nun rızası için çalışan kullarından eylesin.