![]() | ![]() |
| |||||||
| Kayıt Ol | Yardım | İletişim | Video | Portal | Forum | Albüm | Blog | Üye Listesi | Gruplar | Takvim | Oyun | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et |
| İslami Sorular ve Cevapları Bu Bölümde Aklınıza Şüphe Getiren Soruların Cevaplarını Bulabilirsiniz... |
Sayfayı E-Posta Olarak Gönder
Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş
Konuyu Yazdır![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Araçları | Görünüm Biçimi |
| ||||
| Ben olaya farklı açıdan bakacam. Peki Beşer Zulmeder Katılıyoruz. Ama Risale-i Nurda ne diyor ? Kader Adalet Eder. Allah Allah ? Burada Nasıl Adalet Ediyor ? Baş Açtırarak Adalet Olur mu ? Diyenleriniz Var gibi. Beşer Zalimdir Arkadaşlar. Ama Allah ve Kaderi Adildir. Hadiste Buyrulmuş : "Zalimler Allah'ın Kılıcıdır. Bir Zalimle Allah Diğer Zalimi Cezalandırmaktadır." Peki Burada Zalim Kim ? Kapatmayan mı ? Yoksaaa Kapanan mı ? Evet ilginç geldi. Değil mi ? Kapanan Zalim olur mu diyorsunuz. Evet olur. Şöyle. Şimdi Aşağıdaki Söyleyeceklerimi İster Nefis Muhasebesi Gibi Düşünün İsterseniz Genel Bir Görüşle Bakın. Ama Lütfen Nefislerinizi Savunmayın. Ben bu sözlerimle kimseyi hedef almak istemiyorum. Ben Üniversitede Aşağıda Yazacaklarımın Dışında Bir Kapalı Görmedim. Hepsi Bir Kapalı da Mevcut Demiyorum. Dikkat Edin. En Az Biri Var Diyorum.
Alıntı:
Alıntı:
Şimdi Soruyorum. Allah'ın ilk emri OKU doğrudur. Peki Burada OKU'dan kasıt matematik fizik kimya mıdır ? Madem öyleydi Kur'an da neden bu bilimlere direk işaret edilmemiş ? Yani Üniversite Okuyamayanlar Cehennemlik mi ? (Bunu şunun için söylüyorum. Hani diyorlar ya Allah'ın ilk emri diye. Yani Bir Cerbeze ile örtünmeden de önde olduğunu iddia ediyorlar. Yine bir cerbeze ile okumak için başını açma fetvalarını kendilerine veriyorlar.) Aslında Amaç Okuma Değil. Bu Tam Manası ile Bir Safsata. Desek ki onlara Okuyacaksın ama hiçbir mertebeye gelemeyeceksin. Hiçbir maaş alamayacaksın. Acaba okurlar mıydı merak ediyorum. Tek bir amaç var nefsin özgür olma isteği. Neden Boşanmalar en çok üniversite okuyan kadınlarda oluyor ? Hoyrat bakışların ortasına kendini bırakan bir kadın Dininden ziyade nefsinin arzularını dinliyor. Hal Böyle olunca da erkek tahammül edemiyor. Burada imtihan şudur. (Ben imtihanınız kolay demiyorum.) Böyle Zalimane bir tesettür Allah'ın Gazabını celbediyor ve bir zalim ile diğer zalimi tokatlıyor. Diyeceksiniz ki hiç mi masum yok ? Elbette Vardır. Ama insan bu söze karşı ister istemez. Hz. Musa'nın Kur'anda da Geçen Duası Geliyor: " Bir de Musa tayin ettiğimiz vakitte huzurumuzda bulunmak üzere kavminden yetmiş er seçmişti. Ne zaman ki bunları o sarsıntı yakaladı. Musa dedi ki: "Rabbim, dileseydin bunları ve beni daha önce helak ederdin. Şimdi bizi ,içimizdeki o beyinsizlerin yaptıkları yüzünden helak mı edeceksin? O da sırf Senin imtihanın; Sen bununla dilediğini sapıklığa bırakır, dilediğine hidayet kılarsın! Bizim velimiz Sensin; artık bizi bağışla, bize merhamet eyle; bağışlayanların en hayırlısı Sensin! " İşte Bu Bir İmtihan Kimileri Geçecek Kimileri Kalacak. Böyle Zalimane Tesettüre Bürünenler Bu Dünyada Direk Tokadı O Zalimlerin Elinden Yiyor. Yani Bir Zalimle Diğer Zalim Tokatlanıyor. Oysa ne acı ki arada masumlar da yanıyor. Hacettepe Tesettür Serbestti Yasadan önce 2003'den bu yana tesettürlü arkadaşlarımız derslere girerdi. Ta ki 2008 e kadar. Yasak konunca bir kaç kardeşimiz okulu bıraktı ve inanıyorum ki büyük bir zafer kazandılar ve adeta aşağıdaki ayete itaat etmişlerdi. Âyetlerimi az bir fiatla, yani dünya menfaati karşılığında satmayın. Asıl Bana karşı gelmekten sakının! (Bakara 41) İnşaallah Allah Hepimizin Yardımcısı olur. Selametle...
__________________ "Bir Kavmin Seyyidi O Kavme Hizmet Edendir" (Hadis-i Şerif) - Güzel Bir Yazı - Tıkla Destek Ol Facebookta Bana Ulaşmak İsterseniz Adım : Ilk Vahiy (Arkadaşlıkları Kabul Ediyorum. Site ile ilgili sorularınıza da mümkün mertebe hızlı cevap vermeye çalışıyorum.) Konu admin tarafindan (19-11-2008 Saat 18:05 ) degistirilmistir. Sebep: kaş alma ile ilgili hadis eklendi. |
| admin kullanıcısının mesajına 28 kişi teşekkür etti. Teşekkür edenler : | ||
*istanblue* (15-10-2008), aydınusta (16-10-2008), bendesiyim (17-10-2008), beyzabinbasi (14-10-2008), Biçare_Divane (14-10-2008), Burcu (14-10-2008), dacinhayzum (13-10-2008), dilruba (14-10-2008), dolunay (13-10-2008), emcr (14-10-2008), ercan (13-10-2008), furkanbatuhan (15-10-2008), gokce (18-10-2008), gunal (13-10-2008), güler (13-10-2008), gülzeynep (16-11-2008), hayal_76 (18-12-2008), Hayrunnisa (13-10-2008), huzur (22-11-2008), krizantem (13-10-2008), nunoglu (13-10-2008), sevcan (20-10-2008), seycan (17-10-2008), Seyduna (19-11-2008), seyma_0034 (14-10-2008), silaa (13-10-2008), tevhidgülü (13-10-2008), ZEYNEPNUR (17-10-2008) | ||
| Sponsor Bağlantılar |
| Sandisk 8 GB Micro SD HC Hafıza Kartı 43.96 YTL + KDV Tıklayın |
| ||||
| öyle güzel ifade etmişsinki nutkum tutuldu ne desem boş
__________________ Bayanlar bölümü için buyrun "Eğer hasmını mağlup etmek istersen, fenalığa karşı iyilikle mukabele et." |
| |||
| S.a kardeşim çok güzel ifade etmişsin ne yazı ki birçok başörtülü dye tanınıyor ama bunu sadece giyim icabı olarak giyiyorlar benim başımada bi olay geldi bi forumadresine üye oldum çok iyi bi forumdu baktim eski moderetor bayandı ama bunun açığını görmüşler atmışlar modlukta benim msn adresimi eklemiş ve konuştuk çok iyi yazı yazıyordu islami hakında sonra cam açmakta israr edince camı açtım benim bihuyum var hiç kalb kıramak istemiyorum ondan camı kabul etim vala onu görünce gıbta etim tam bi mucahidedi biraz konuştuk sonrakapatı arada bi kaçgün sonra açtı ve ne görim açık saçıktı hemem kapat camı dedim ve msn adresimde sildim bunlar aslında oyun başörtülü bacılarımızı karalamak ama bunlar böyle yapıncada erkekler diyorki tüm başörtülü kızlar böyledir bi ara bi başörtüyü bi arkadaşı rahatsız eden biri vardı bana yoladı bende konuştum ya nekadar iyi oldumsada hep küfür ediyordu vala bi arkadaşlar birlikte msn adrsi aldık elinde ve mahkemelik etik adamı bunlarla iyi konuşulmuyor malesef sana katılıyorum kardeşim allahh razı olsun senden ::::::::::::::::selamveduylakalın::::::::::::::::: ::::::: |
| ||||
| kardeşim güzel yazmışsın da profil bilgine göre erkeksin peki kamera açmak isteyen hatta ısrar eden bir bayanı ne kadar samimi bulabildiniz ki hatta islam bayrağı altında güya çok enteresan açıkcası
__________________ Bayanlar bölümü için buyrun "Eğer hasmını mağlup etmek istersen, fenalığa karşı iyilikle mukabele et." |
| siracinnur adlı üyemize teşekkür eden(ler): | ||
hayal_76 (18-12-2008) | ||
| ||||
| Zaten son zamanlarda moda olan Tekbir Giyim çok ahlaksızca defilelere imza atıyor. Bir çok podyum mankenine tesettür dediği başörtülerini sarıp çıkarıyorlar. Ama bir bakarsak bu firmanın Eşarplarını üreten bir Alman Modacı ve üreten kişi müslüman değil. Ne kadar değerlerimize sahip çıkar ki ?
__________________ "Bir Kavmin Seyyidi O Kavme Hizmet Edendir" (Hadis-i Şerif) - Güzel Bir Yazı - Tıkla Destek Ol Facebookta Bana Ulaşmak İsterseniz Adım : Ilk Vahiy (Arkadaşlıkları Kabul Ediyorum. Site ile ilgili sorularınıza da mümkün mertebe hızlı cevap vermeye çalışıyorum.) |
| admin adlı üyemize teşekkür eden(ler): | ||
hayal_76 (18-12-2008) | ||