![]() | ![]() |
| |||||||
| Kayıt Ol | Yardım | İletişim | Video | Portal | Forum | Albüm | Blog | Üye Listesi | Gruplar | Takvim | Oyun | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et |
| vBulletin vBulletin Hakkındaki Paylaşımlarınız |
Sayfayı E-Posta Olarak Gönder
Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş
Konuyu Yazdır![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Araçları | Görünüm Biçimi |
| ||||
| PHP ERROR exec() has been disabled. Hatası Ve Çözümü Avatar Yüklerken Bu Sorunu Yaşıyorsanız aşağıdakini uygulayın. Admincp >> vBulletin secenekleri >> Grafik ayarları >> Buradan GD yazanı seçiyoruz ve kaydediyoruz... Artık avatar yükleyebilirsiniz.
__________________ "Bir Kavmin Seyyidi O Kavme Hizmet Edendir" (Hadis-i Şerif) - Güzel Bir Yazı - Tıkla Destek Ol Facebookta Bana Ulaşmak İsterseniz Adım : Ilk Vahiy (Arkadaşlıkları Kabul Ediyorum. Site ile ilgili sorularınıza da mümkün mertebe hızlı cevap vermeye çalışıyorum.) |
| Sponsor Bağlantılar |
| Sağlık Ürünleri Burada... Baskül, Ateşölçer, Tansiyon Cihazı, Hava Temizleme Cihazı...Tıklayın |
![]() |
| Bookmarks |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.ilkvahiy.net/f1434/php-error-exec-has-been-disabled-hatasi-ve-cozumu-24051/ | ||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| Avatar Yükleme Sorunu - Google Fan Webmaster Forum | Post #1 | Pingback | 13-10-2008 02:59 | |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar : 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Biçimi | |
|
|