![]() | ![]() |
| |||||||
| Kayıt Ol | Yardım | İletişim | Video | Portal | Forum | Albüm | Blog | Üye Listesi | Gruplar | Takvim | Oyun | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et |
| vBulletin vBulletin Hakkındaki Paylaşımlarınız |
Sayfayı E-Posta Olarak Gönder
Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş
Konuyu Yazdır![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Biçimi |
| ||||
| Selamün Aleyküm Arkadaşlar Vbulletin Hooks u Kapatmak için İki Yöntem Mevcut. 1. Admin Panelden Admin panelden Hooks u kapatmak için Admin CP -> vBulletin Options -> Plugin/Hook System -> Enable Plugin/Hook System Türkçesi ile Admin CP -> vBulletin Ayarları -> Plugin ve Ürünler -> Plugin ve Ürünleri Etkinleştir 2. FTP'den Olur da Eklentilerden Kaynaklanan Bir Hatadan Dolayı Web sitenizin admin paneline erişemezseniz. Hookları ftpden kapatabilmeniz de mümkün. Bunun için yapmanız gereken includes/config.php ye girip <?php satırının hemen altına define('DISABLE_HOOKS', true); yazmanız gerekmektedir. eğer tekrar açacaksanız. define('DISABLE_HOOKS', true); kodunun başına aşağıdaki gibi // işareti getirilir //define('DISABLE_HOOKS', true); Selametle...
__________________ "Bir Kavmin Seyyidi O Kavme Hizmet Edendir" (Hadis-i Şerif) - Güzel Bir Yazı - Tıkla Destek Ol Facebookta Bana Ulaşmak İsterseniz Adım : Ilk Vahiy (Arkadaşlıkları Kabul Ediyorum. Site ile ilgili sorularınıza da mümkün mertebe hızlı cevap vermeye çalışıyorum.) |
| Sponsor Bağlantılar |
| 1000 GB (1 TB), 7200 RPM, 32 MB Cache, SATA 2 HDD 207,59 YTL+ KDV Tıklayın |
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar : 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Biçimi | |
|
|