![]() | ![]() |
| |||||||
| Kayıt Ol | Yardım | İletişim | Video | Portal | Forum | Blog | Üye Listesi | Gruplar | Takvim | Oyun | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et |

| Video Youtube ve Diğer Video Kaynaklarından Videolar... |
Sayfayı E-Posta Olarak Gönder
Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş
Konuyu Yazdır![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Biçimi |
| ||||
| [SIZE=3]S.a arkadşlar sonzamanlarda izlediğim en güzel ilahilerden birsi allah emeği geçenden razı olsun mutlaka izleyin [/SIZE] Bu Video Youtube Videosudur. İzleyemiyorsanız Ayarlarınızı Yapmalısınız. Ayarlar İçin [Sadece Kayıtlı ve E-Posta Doğrulaması Yapmış Üyeler Linkleri Görebilirler. ] Blog ve Forumlara Nasıl Video Yükleyeceksin [Sadece Kayıtlı ve E-Posta Doğrulaması Yapmış Üyeler Linkleri Görebilirler. ] ve Öğren. Konu admin tarafindan (01-10-2008 Saat 17:32 ) degistirilmistir. Sebep: linkler düzenlenmiştir |
| Sponsor Bağlantılar |
| 1000 GB (1 TB), 7200 RPM, 32 MB Cache, SATA 2 HDD 207,59 YTL+ KDV Tıklayın |
| |||
| allah razı olsun harikaydı
__________________ "Medeniyet dediğin açmaksa bedeni; Desene hayvan senden daha medeni" Mehmet Akif ERSOY Sitemi ziyaret ettiniz mi? |
| ||||
| Alıntı:
|
| |||
| Allah razı olsun kardeşim çok güzeldi. Rabbim biz günahkar ,aciz kullarını kabe hürmetine,rükuda bükülen beller hürmetine affeyle .Yakma Ya Rabbi.
__________________ Gündüz gibi ışıyıp durmak istiyorsan;geceye benzeyen nefsini yakadur. |
| ||||
| s.a kardeşim allah sizlerdende razı olsun.klibi ben yapmadım islami sitelerde kardeşlerimiz yapıp yutube yüklüyor bizde oradan alıp paylaşıyoruz.selametle |
| Sponsor Bağlantılar |
| |