ilkvahiy.net ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi iTrader Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et
  #1 (permalink)  
Alt 30-12-2007, 20:52
admin - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Genel Admin
Puanlar: 44,133, Derece: 100 Puanlar: 44,133, Derece: 100 Puanlar: 44,133, Derece: 100
Aktivite: 100% Aktivite: 100% Aktivite: 100%

Memleket :
Teşekkür: 62
206 mesajı 516 Teşekkür Aldı
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 100
admin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to beholdadmin is a splendid one to behold
Standart E-Postama Gelen İlginç, Düşündürücü ve Güzel Bir Yazı

E-postama geldi. Normalde Hoax mesaj sandığımdan (herkese gönder denilen mesajlara hoax mesaj = aldatıcı mesaj denir) önemsemedim. Ama yazıyı okuduğumda gerçekten etkilendim ve bu yazı neden gönderilmesin dedim. İlk Olarak Sitemize yollayım dedim. İnşaallah İstifadeli olur.
-----------------------------------------------------------------------------------------

ALLAH (CC)

Sadece Allah'a ayıracak zamanınız varsa okuyun...
Bu maili aldığımda düşündüm ki....
Bunun için zamanım yok...
Hele de çalışırken.
Sonra böyle düşünmenin kesinlikle günümüzde birçok problemin kaynağı olduğunu fark ettim.
Siz okuyunca ne hissedeceksiniz?
Okuyun ve düşünün bakalım.

'Biz Allah'ı (cc) Cuma günleri mescide sığdırmaya çalışıyoruz.
Belki cuma gecesine, çok nadiren kal