Arkadaşlar buraya her kesimden insanın gelmesi muhtemel. Gerek ateist gerek gerek müslüman gerek yahudi gerek hristiyan. Bizler mevlananın dediği gibi gel ne olursan yine gel diyoruz. Bir çok insanın olduğu bu dünyada herkesin ortak olarak çekindiği ve olmamasını istediği bir şey var. O da ölüm. Ama bu bi hakikat ve hepimizin başına gelecek. Abilerimden birisi demişti. Bir arkadaş ateist Allah'a inanmıyor. Ahiret konusu anlatıldı. Cevabı şu olmuştu. Keşke ahiret olsa bunlar ne güzel şeyler ama bana inandırıcı gelmiyor. Ben istemez miyim cennet olsun oraya gireyim. işte kardeşler iman bizlere verilen bir nimettir. Allah o arkadaşı ıslah etsin inşaallah. Şimdi burada benim çok hoşlanarak izlediğim bir videoyu size sunacağım. Bu abiyi ilk kez bugün gördüm. Arka arkaya 3 videosunu izledim gerçekten çok kıymettar bir insan. O kadar güzel anlatıyor ki. Şimdi abilerim ablalarım, kardeşlerim bu videoyu baştan sona izleyin. Eğer aramızda iman eden ve haşre (tekrardan dirilmeye) şüphe eden varsa inşaallah şüphelerini izale eder ve şeytanını def eder. İşte videomuz buyrun :