ilkvahiy.net ilkvahiy.net Sohbet ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et

ilkvahiy.net'ten Tam Olarak Faydalanmak İçin Forum'a Üye Olmanız Gerekmektedir.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.

Ramazan Özel

¸¤*¨¨*¤ilkvahiy.net Kuruluş Yıldönümü Çekiliş Sonuçları¤*¨¨*¤¸

Geri git   ilkvahiy.net > MEDRESE > DUA BÖLÜMÜ

DUA BÖLÜMÜ Kuran-ı Kerim'den Peygamber Duaları ve Diğer Dualar

ilkvahiy.net'e Neden Kayıt Olmalıyım ? - ilkvahiy.net Radyo - Bayan Bölümüne Giriş - Erkek Bölümüne Giriş - Namaz Vakitleri - Dost TV

LinkBack Konu Araçları Görünüm Biçimi
Alt 03-07-2008, 22:05   #1 (permalink)
Normal Üye

KÜBRA KIRAN - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ülke: Ülke Bayrağı - turkey
Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 1
Tecrübe Puanı : 34
Tecrübe Puanı Seviyesi : KÜBRA KIRAN is on a distinguished road
İletisim
Standart Şevkatli ve merhametli Allah'ım

Şevkatli ve merhametli Allah'ım,
Şüphesiz,Senin kullarına olan şevkat ve merhametin,bütün annelerin ruhlarına bağışladığın evlat şefkatiyle karşılaştırılmayacak kadar büyük ve sınırsızdır.Tekrar,rahmetini ümit ederek,bulanık gözlerimi göğsüme indirip,bağışlanmamı diliyorum.Senden başka el açacağım,sonuçta Senden başka kapısına sığınacağım,Senden başka kalbimin ve ruhumun sınırsız arzularını tatmin edebilecek kimse yok.
Rabbim...
Bir daha,beni bağışlamanı içtenlikle istiyorum.Senin sevmediğin şeyleri yapmamak hususunda,bana sağlam bir irade vermeni diliyorum.Nefsime galip gelmek,nefsimin çirkin arzularını senin çizdiğin meşru daire çerçevesinde tatmin etmek konusunda bana başarı vermeni diliyorum.
Şüphesiz benim ve sevdiklerimin ve sevmek istediklerimin sahibi Sensin.Senin mülkün olan şeylere yönelen nefsimin Senden izinsiz istemesine karşı,Senin yardımına sığınıyorum.
Bana insanlığın özellikle sonsuz mutluluğunu destekleyecek çalışmalarda bulunmama yetecek bir beden ve zihin sağlığı bağışlamanı diliyorum.
RABBİM SEN AFFEDİCİSİN BİZLERİDE AFFEYLE...

Bütün arkadaşların ve tüm müslüman kardeşlerimizin Regaip Kandili mübarek olsun...
Bu Forumda Linkleri ve Resimleri Görüntülemek İçin Mesaj Gönderim Sayınızın 1 ve üstü olması gerekmektedir. Halbuki Sizin 0 Mesajınız Var

Konu gokce tarafindan (27-07-2008 Saat 12:41 ) degistirilmistir..
KÜBRA KIRAN isimli Üye simdilik offline konumundadir

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alinti ile Cevapla
Sponsor Bağlantılar
Bayan Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - İrtibat: SiracinnurErkek Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - İrtibat: Aydarsinan
Alt 03-07-2008, 22:17   #2 (permalink)
Usta

cemre - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler

Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 5
Tecrübe Puanı : 355
Tecrübe Puanı Seviyesi : cemre is just really nicecemre is just really nicecemre is just really nicecemre is just really nice
İletisim

Allah razı olsun kübra çok güzel bir dua bende bir dörtlük ekleyeyim
Koru bizi, huzuruna kul hakkıyla gelmekten,
Nefsimizin batağına, aklımızı çelmekten,
Koru bizi, Kelime-i Şehâdetsiz ölmekten,
Hesap günü cümlemize, müjdeler ver YÂ RABBİ !

selametle

İmzalardaki Resim ve Linkleri Görüntülümek İçin Mesaj Gönderim Sayınızın 1 ve üzeri olması gerekmektedir. Halbuki sizin 0 mesajınız var.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alinti ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 22:34   #3 (permalink)
Normal Üye

KÜBRA KIRAN - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler

Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 1
Tecrübe Puanı : 34
Tecrübe Puanı Seviyesi : KÜBRA KIRAN is on a distinguished road
İletisim

Allah cümlemizden razı olsun.Eklediğin dörtlük çok güzel.Rabbim bu mübarek gecede ettiğimiz tüm hayırlı duaları kabul eder inşallah.Hayırlı geceler ve kandiliniz mübarek olsun
Bu Forumda Linkleri ve Resimleri Görüntülemek İçin Mesaj Gönderim Sayınızın 1 ve üstü olması gerekmektedir. Halbuki Sizin 0 Mesajınız Var
KÜBRA KIRAN isimli Üye simdilik offline konumundadir

Alinti ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 22:43   #4 (permalink)
Usta

cemre - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler

Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 5
Tecrübe Puanı : 355
Tecrübe Puanı Seviyesi : cemre is just really nicecemre is just really nicecemre is just really nicecemre is just really nice
İletisim

Rabbim için akıttığım göz yaşlarımız hürmetine yolundan döndürmesin bizi
o Rahman ve Rahimdir.
Dualarımızı ve tüm dua edenlerin dualarını kabul eylesin rabbim

AMİN...

Tüm muslüman kardeşlerin kandilini kutlarım selametle

İmzalardaki Resim ve Linkleri Görüntülümek İçin Mesaj Gönderim Sayınızın 1 ve üzeri olması gerekmektedir. Halbuki sizin 0 mesajınız var.

Alinti ile Cevapla
Sponsor Bağlantılar
Bayan Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - İrtibat: SiracinnurErkek Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - İrtibat: Aydarsinan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayitli üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Görünüm Biçimi

Bookmarks