ilkvahiy.net ilkvahiy.net Sohbet ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et

İslami Sorular ve Cevapları | Namaz | Evlilik | Üniversitelerimiz | Bugünkü Mesajlar| Youtube Videolarına Kesin Çözüm !!!
ilkvahiy.net Yönetimine Katılmak İster misiniz ? | Webmaster Arkadaşım ! Ücretsiz Siteni Buraya Ekle

Önemli Duyuru !!!

Geri git   ilkvahiy.net > MEDRESE > DUA BÖLÜMÜ
Şifremi Unuttum Kayıt Ol

DUA BÖLÜMÜ De ki: "Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin!" (Furkan Suresi - 77. Ayet)

ilkvahiy.net 7 GB Ücretsiz E-Posta Alanı Veriyor. Sen de İstemez misin ?

ilkvahiy.net'e Neden Kayıt Olmalıyım ? - ilkvahiy.net Radyo - Bayan Bölümüne Giriş - Erkek Bölümüne Giriş - Namaz Vakitleri - Dost TV

LinkBack Konu Araçları Görünüm Biçimi
Alt 03-07-2008, 22:05   #1 (permalink)
Normal Üye

KÜBRA KIRAN - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ülke: Ülke Bayrağı - turkey
Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 1
Tecrübe Puanı : 34
Tecrübe Puanı Seviyesi : KÜBRA KIRAN is on a distinguished road
İletisim
Standart Şevkatli ve merhametli Allah'ım

Şevkatli ve merhametli Allah'ım,
Şüphesiz,Senin kullarına olan şevkat ve merhametin,bütün annelerin ruhlarına bağışladığın evlat şefkatiyle karşılaştırılmayacak kadar büyük ve sınırsızdır.Tekrar,rahmetini ümit ederek,bulanık gözlerimi göğsüme indirip,bağışlanmamı diliyorum.Senden başka el açacağım,sonuçta Senden başka kapısına sığınacağım,Senden başka kalbimin ve ruhumun sınırsız arzularını tatmin edebilecek kimse yok.
Rabbim...
Bir daha,beni bağışlamanı içtenlikle istiyorum.Senin sevmediğin şeyleri yapmamak hususunda,bana sağlam bir irade vermeni diliyorum.Nefsime galip gelmek,nefsimin çirkin arzularını senin çizdiğin meşru daire çerçevesinde tatmin etmek konusunda bana başarı vermeni diliyorum.
Şüphesiz benim ve sevdiklerimin ve sevmek istediklerimin sahibi Sensin.Senin mülkün olan şeylere yönelen nefsimin Senden izinsiz istemesine karşı,Senin yardımına sığınıyorum.
Bana insanlığın özellikle sonsuz mutluluğunu destekleyecek çalışmalarda bulunmama yetecek bir beden ve zihin sağlığı bağışlamanı diliyorum.
RABBİM SEN AFFEDİCİSİN BİZLERİDE AFFEYLE...

Bütün arkadaşların ve tüm müslüman kardeşlerimizin Regaip Kandili mübarek olsun...

Konu gokce tarafindan (27-07-2008 Saat 12:41 ) degistirilmistir..
KÜBRA KIRAN isimli Üye simdilik offline konumundadir

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla
Sponsor Bağlantılar
Bayan Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - İrtibat: SiracinnurErkek Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - İrtibat: Aydarsinan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayitli üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Görünüm Biçimi

Bookmarks