| AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ bölümleri |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Sağlık Yüksekokulu ● Hemşirelik ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Eğitim Fakültesi ● Sınıf Öğretmenliği ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Eğitim Fakültesi ● Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Eğitim Fakültesi ● Okul Öncesi Öğretmenliği ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Eğitim Fakültesi ● Türkçe Öğretmenliği ● SÖZ-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Eğitim Fakültesi ● Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Biyoloji ● SAY-2 ● Yerleşen: 52 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Coğrafya ● SÖZ-2 ● Yerleşen: 52 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Matematik ● SAY-2 ● Yerleşen: 72 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Tarih ● SÖZ-2 ● Yerleşen: 62 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Türk Dili ve Edebiyatı ● SÖZ-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Fizik ● SAY-2 ● Yerleşen: 62 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Kimya ● SAY-2 ● Yerleşen: 62 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Sosyoloji ● EA-2 ● Yerleşen: 62 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● İstatistik ● SAY-2 ● Yerleşen: 41 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları ● SÖZ-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Biyoloji (İkinci Öğretim) ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Matematik (İkinci Öğretim) ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Tarih (İkinci Öğretim) ● SÖZ-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) ● SÖZ-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Fen-Edebiyat Fakültesi ● Sosyoloji (İkinci Öğretim) ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● İktisat ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● İşletme ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● Maliye ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● Uluslararası Ticaret ve Finansman ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● İşletme (İngilizce) ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● İktisat (İkinci Öğretim) ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ● Maliye (İkinci Öğretim) ● EA-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Mühendislik Fakültesi ● Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Mühendislik Fakültesi ● Maden Mühendisliği ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Mühendislik Fakültesi ● Gıda Mühendisliği ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Mühendislik Fakültesi ● Malzeme Bilimi ve Mühendisliği ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Mühendislik Fakültesi ● Malzeme Bilimi ve Mühendisliği (İkinci Öğretim) ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Metal Öğretmenliği ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Yapı Öğretmenliği ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Elektrik Öğretmenliği ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Otomotiv Öğretmenliği ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Yapı Öğretmenliği (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Metal Öğretmenliği (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Teknik Eğitim Fakültesi ● Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Tıp Fakültesi ● Tıp Fakültesi ● SAY-2 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ● Konaklama İşletmeciliği ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Veteriner Fakültesi ● Veteriner Fakültesi ● SAY-2 ● |
| Merkezi Yerleştirme ile Öğrenci Alan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları: |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Büro Yönetimi ve Sekreterlik ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Elektrik ● SAY-1 ● Yerleşen: 60 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Endüstriyel Elektronik ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Gıda Teknolojisi ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● İnşaat ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Yerel Yönetimler ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Pazarlama ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Seramik ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Aşçılık ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Mobilya ve Dekorasyon ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Radyo ve Televizyon Yayıncılığı ● SÖZ-1 |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Restorasyon ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Et Endüstrisi ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Turizm ve Otel İşletmeciliği ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Elektrik (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Gıda Teknolojisi (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● İnşaat (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Makine (İkinci Öğretim) (Bk.316) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Otomotiv (İkinci Öğretim) (Bk.316) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Tekstil (İkinci Öğretim) (Bk.314) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Turizm ve Otel İşletmeciliği (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Çocuk Gelişimi (İkinci Öğretim) (Bk.365) ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Endüstriyel Elektronik (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Afyon Meslek Yüksekokulu ● Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Protez ve Ortez ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Radyoloji ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Tıbbi Laboratuvar ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Biyomedikal Cihaz Teknolojisi ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Hidroterapi ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ● SÖZ- |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Biyomedikal Cihaz Teknolojisi (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (İkinci Öğretim) ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ● Hidroterapi (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bayat Meslek Yüksekokulu ● Dış Ticaret ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bayat Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Büro Yönetimi ve Sekreterlik ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Elektrik ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● İnşaat ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Mobilya ve Dekorasyon ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Pazarlama ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Makine ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Bankacılık ve Sigortacılık ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Dış Ticaret ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Gıda Teknolojisi ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Büro Yönetimi ve Sekreterlik (İkinci Öğretim) ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Elektrik (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Pazarlama (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Makine (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Gıda Teknolojisi (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Bolvadin Meslek Yüksekokulu ● Dış Ticaret (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Çay Meslek Yüksekokulu ● Elektrik ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Çay Meslek Yüksekokulu ● Otomotiv ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Çay Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Çay Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Çay Meslek Yüksekokulu ● Kimya (İkinci Öğretim) (Bk.315) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Çay Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Dinar Meslek Yüksekokulu ● Halı ve Kilim ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Dinar Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Dinar Meslek Yüksekokulu ● Pazarlama ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Dinar Meslek Yüksekokulu ● Turizm ve Otel İşletmeciliği ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Dinar Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Dinar Meslek Yüksekokulu ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Dinar Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Emirdağ Meslek Yüksekokulu ● Harita Kadastro ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Emirdağ Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Emirdağ Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Emirdağ Meslek Yüksekokulu ● Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Emirdağ Meslek Yüksekokulu ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Emirdağ Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Emirdağ Meslek Yüksekokulu ● Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İscehisar Meslek Yüksekokulu ● Makine ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İscehisar Meslek Yüksekokulu ● Mermer Teknolojisi ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● İscehisar Meslek Yüksekokulu ● Doğal Taş Dekorasyonu ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● Harita Kadastro ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● Mobilya ve Dekorasyon ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● Turizm ve Otel İşletmeciliği ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● Turizm ve Seyahat İşletmeciliği ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● Büro Yönetimi ve Sekreterlik ● SÖZ-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sandıklı Meslek Yüksekokulu ● Turizm ve Otel İşletmeciliği (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu ● Muhasebe ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● Gıda Teknolojisi ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● Tıbbi ve Aromatik Bitkiler ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● Bankacılık ve Sigortacılık ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● Gıda Teknolojisi (İkinci Öğretim) ● SAY-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● Bankacılık ve Sigortacılık (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Sultandağı Meslek Yüksekokulu ● Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Şuhut Meslek Yüksekokulu ● İşletme ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Şuhut Meslek Yüksekokulu ● Pazarlama ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Şuhut Meslek Yüksekokulu ● İşletme (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |
| AFYON KOCATEPE ÜNİV. ● Şuhut Meslek Yüksekokulu ● Pazarlama (İkinci Öğretim) ● EA-1 ● |