Güllerin efendisine mektuplar Sevgiliye
Ya rasulallah öyle isterdim ki; zaman, mekan, hiçbir fizik kuralı tanımayan bir kuş olup uçup Senin yanına, yaşadığın zamana gelmeyi. Seni görüp, sesini duyup, sohbetine katılmayı. Sohbetine katılmak ne haddime ayak bastığın yere yüzümü sürüp uzaktanda olsa kokunu duymayı.
İsterdim ya Rasulallah Veysel Karani gibi Seni sevip, hasretini çekip, alev alev aşkınla yanmayı. Varsın kurumasaydı gözümün yaşı, bu uğurda hep aksaydı.
İsterdim ya Rasulallah Uhad'da Mus'ab olmayı. Senin cübbeni giyip Sana gelen okların önünde durmayı.
İsterdim, isterdim ya Rasulallah mızrakla Hz. Hamza'nın arasına girmeyi;o zaman koruyucun, sevgili amcan yanından ayrılmazdı, güzel gözlerin buğulanmaz, kalbin öylesine yanmazdı.
İsterdim ya Rasulallah Uhad'da kırılan dişin olup göklerden gelen '' Muhammed'in (s.a.v.) dişi yere düşmesin'' nidasıyla Cebrail'in kanadına konmayı.
Sen istermiydin? ya Rasulallah benim zamanımda benim dünyamda olmayı.
Görmek istermiydin? bastığın yerde akan müslüman kanlarını ve milyonlarca gözün televizyondan bunları kahkahayla seyrettiğini. Herkes kendini düşünüyor
ya Rasulallah kendisine yapılmasını istemediği şeyi güle oynaya başkasına yapıyor. yere düşen gördümü bir tekmede onlar atıyor, kimse kimseye el uzatıp kaldırmıyor.
Artık müslüman müslümana selam vermiyor, yolda yüzüne bile bakmıyor. Tebessüm çıktı hayatımızdan ya Rasulallah geçek müslüman kan ağlıyor.
Gelme !!!!!! istemem ya Rasulallah bunları görüp duymanı, üzülüp ne olmuş ümmetime diye gözyaşı akıtmanı.
İsterim hemde çok isterim ya Rasulallah Rabbimin izniyle cennette Sana kavuşmayı.:6::19::6: |