ilkvahiy.net ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi iTrader Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et
  #1 (permalink)  
Alt 28-04-2008, 19:00
angel_45 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Normal Üye
Puanlar: 1,069, Derece: 17 Puanlar: 1,069, Derece: 17 Puanlar: 1,069, Derece: 17
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%

Memleket :
5 mesajı 7 Teşekkür Aldı
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 2
angel_45 is on a distinguished road
Standart Peygamber Efendimize (s.a.v.) Bir Çocuğun Mektubu

Bir ilköğretim okulumuzda Kutlu Doğum Haftası'nı fırsat bilerek, küçük sınıflar arasında ve ders içerisinde "Peygambere Mektup" yarışması yapılmıştı.
evet bu mektup evde değil, derste yazılmıştı.
birinci gelen çocuğun mektubunu okuyan genç hoca hanım hitap cümlesini okudu: " nur yüzlü, gül kokulu sevgili peygamberim."

"seni çok ama çok seviyorum. o temiz pak ellerini öpmek inşallah nasip olur. senin nur yüzünü görmek, dünya'nın en güzel sözlerini senden dinlemek, o gül kokunu duymak inşallah bana ve diğer müslümanlara nasib olur

sen müslümanlığı yaymak için çabaladın. inşallah biz de çabalarız ki sen mutlu olasın. senin mutlu olman için canımı bile veririm. cennete girersem ilk işim seni bulmak olur.

senin o güzel hadis-i şeriflerini dinlemek çok hoşuma gidiyor. senin o nurlu ellerini binlerce kez öpüyorum. çok iyi bir kişi olursam rüyama girermisin?

müslümanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin? sorularımla seni sıkıyorsam binlerce kez özür dilerim. sen her şeye layıksın. altı yaşında yetim kaldın. bu nasıl bir duygu anlatır mısın?

seni çok seviyorum. ellerinden milyonlarca kez öpüyorum."

" seni seven torunun Büşra Özdemir "
Allahım! bu hasret yüklü mektubu yazan çocuk henüz
dokuz yaşındaydı. peygambere duyduğu derin sevgiyi ne güzel ifade ediyordu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla