ilkvahiy.net ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi iTrader Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et
  #1 (permalink)  
Alt 09-12-2007, 21:38
AhmeDi - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Süper Moderatör
Puanlar: 30, Derece: 1 Puanlar: 30, Derece: 1 Puanlar: 30, Derece: 1
Aktivite: 60% Aktivite: 60% Aktivite: 60%

Memleket :
Teşekkür: 208
26 mesajı 57 Teşekkür Aldı
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 3
AhmeDi will become famous soon enoughAhmeDi will become famous soon enough
Standart Cep telefonu ile ilgili sorun?

Selamun aleykum benim bir sorum olacaktı..
Ben nokia n73 kullanıyorum ama telefonumda çok enteresan bir sorun var belki aynı sorunu yaşayan vardır veya nası geçer bilen vardır...
Telefonda şarj problemi var mesela dışardan beni aradıkları zaman telefon çalarken uyarı geliyor batarya boş şarj edin diye ve kapanıyor ama tekrar açınca batarya dolu görünüyor..Aynı sorun ben başkasını arayınca da oluyor..Bu tür sorun yaşayan oldu mu veya nasıl geçer??
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla