ilkvahiy.net ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi iTrader Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)  
Alt 07-10-2008, 17:39
gokce - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Süper Moderatör
Puanlar: 16,673, Derece: 82 Puanlar: 16,673, Derece: 82 Puanlar: 16,673, Derece: 82
Aktivite: 100% Aktivite: 100% Aktivite: 100%

Memleket :
Teşekkür: 379
178 mesajı 274 Teşekkür Aldı
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 9
gokce is a glorious beacon of lightgokce is a glorious beacon of lightgokce is a glorious beacon of lightgokce is a glorious beacon of lightgokce is a glorious beacon of light
Standart Youtube Jacker

[Sadece Kayıtlı ve E-Posta Doğrulaması Yapmış Üyeler Linkleri Görebilirler. ]

Üretici:Ceyka
Dil:Türkçe
Boyut:620kb
Lisans:Ücretsiz
İşletim sistemi:Windows tümü

Hepimizin bildiği gibi Türkiye'den YouTube'a giriş birçok kez engellendi , şuan hala girilemiyor ve uzun bir süre de bu durumun değişeceğini sanmıyorum .
YouTube'a girmek için alternatif birçok yöntem mevcut . Fakat bunların hepsi detay isteyen yöntemler oluyor genelde ve bir süre sonra YouTube alternatifi başka sitelere yönelmeye başlıyoruz .
Benim şimdi anlatacağım yöntemle 2 dakika içerisinde YouTube'a girebileceksiniz . Tam olarak ne yapıyor bu program? Bilgisayarımızdaki hosts dosyasına ( C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ) ( dosyanın uzantısı yok ) YouTube ait olan 2859 tane ip'yi kaydedip YouTube'a tam anlamıyla erişmemizi sağlıyor . ( Diğer bazı yöntemlerle YouTube'a girilebiliyor ama video açılmıyor veyahut YouTube'a giriyorsunuz fakat üye girişi yapamıyorsunuz , ama bu tamamen sorunsuz üye girişi de yapabiliryorsunuz videoları da sorunsuzca izleyebiliyorsunuz ) Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir program kurmuyor dolayısıyla bilgisayarınızın hızını da etkilemiyor yaptığı sadece hosts dosyasını düzenlemek . Hazırsanız başlayalım
Öncelikle şuradan YouTube Jacker adlı programı indiriyoruz . ( Programı sadece bir kere kuracağız sonra normal bir şekilde youtube.com yazıp gireceğiz yani program sadece ilk başta kurarken işimize yarayacak )
Daha sonra YouTubeJackerKur.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatıyoruz .
İleri'yi tıklıyoruz . Lisans sözleşmesi koşullarını kabul ediyorum'u seçtikten sonra İleri'yi tıklıyoruz .
Yükle'yi tıklıyoruz .
Son olarak da kurulumun başarılı olduğunu gösteren ekranda Son'a tıklıyoruz .

Sonra Internet Explorer'ı ya da Firefox'u açıp [Sadece Kayıtlı ve E-Posta Doğrulaması Yapmış Üyeler Linkleri Görebilirler. ] adresine giriyoruz ve işte karşınızda YouTube
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla