ilkvahiy.net ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi iTrader Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et
  #1 (permalink)  
Alt 08-03-2008, 15:07
Acemi Üye
Puanlar: 674, Derece: 13 Puanlar: 674, Derece: 13 Puanlar: 674, Derece: 13
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%

Memleket :
0 mesajı 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı Gücü: 0
HAKKI_IRMAK is an unknown quantity at this point
Standart S.a admin ve üye Abilerim

S.a admin ve üye Abilerim.

65 gün oldu siteye girmiyeli çok değişiklik olmuş görmiyeli, acemiliği çok şükür anlımızın akıyla bitirdik şimdi artık usta birliğinde sivasta vatani görevimi yapmaktayım şafak deseniz dostlar daha şafak karanlık çok özledim sizleri, burda günler gecmiyor vallahi sivil hayatın değerini bilin canlar, moralim çok bozuk bu gün gine altı sekiz üç beş nöbetim var her gün dört saat nöbet tutmaktan iflahım kurudu, neyse sizinde canınızı sıkmıyayım şimdi belki yakında askere gelecekler var şimdiden korkutmıyalım onlarıda,

İlkvahiy.net ekibini candan kutlarım, gercekten çok güzel olmuş site son haliyle saat 3 yavaş yavaş toparlanayım bende 4 bölüğümde olmam grek Allah'a Amanet olun Selam dua ile

ASKER HAKKI.
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?”

“ Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.”
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla