Yardım !!! Selamün Aleyküm Arkadaşlar
admin hesabı e-postama gelen bir maili sizle paylaşmak istiyorum. Mail bir üniversite öğrencisi tarafından gönderilmiş. Öğrenci Burs aramaktadır. Yardım edecek bir arkadaşımız varsa İrtibat Bilgilerini bana gönderdi. Sizinle Paylaşabilirim. Yardım direk para yardımı olmayabilir. Gerekirse kişiye yol göstererek nasıl burs alabileceği konusunda bilgilendirilebilir.
Öğrencimiz Edirne Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde Okuyor. Yardım edecek kardeşlerimiz lütfen bu mesajı cevaplasın ve kişinin özel bilgilerini istesin. Cep Telefonu vs. ben de mevcuttur özel mesaj olarak size iletebilirim. Güvenlik nedeniyle burada paylaşmıyorum. Öğrencimiz ilkvahiy.net ailesinden yardım istemiştir. Yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyoruz. Not: ilkvahiy.net Ailesi Sadece Kişiye Aracı Olmaktadır. Kişiyle Görüşünce Ona Yardımcı Olup Olmamak Size Kalmıştır. Doğabilecek Zararlardan ilkvahiy.net Ailesi Sorumlu Tutulamaz.
__________________ "Bir Kavmin Seyyidi O Kavme Hizmet Edendir" (Hadis-i Şerif) - Güzel Bir Yazı |