20 yıllık Sızıntı Arşivi [5 link uploaded.to] 1 GB
Kendi sitem için upload etmiştim fakat yıllardır takip ettiğim ve sayılı Kaliteli dini forumlardan biri olduğu ve dini bilgilerimi kat kat arttırmama vesile oldukları için bu sitedeki Admin üye mod. herkese teşekkür ediyorum ve çok sevdiğim okumakdan kendimi yıllardır alamadığım sızıntı dergisinin 20 yıllık arşivini size sunuyorum.Hepiniz hakkınızı helal edin çok aktif olamadım
bilgileri aldım ama paylaşamadım İnşallah bu vesileyle benimde size bir katkım olur.
1979 yılından 1999 yılına kadar tüm Sızıntı dergileri 5 CD halinde sanırım geçen Mayıs Sızıntı üyelerine verildi.
Bu 5 CD'lik çok güzel arşiv içindeki exe dosyasını çalıştırararak 20 yıllık tüm yazı,resim kapaklara ulaşabilirsiniz
İçinde en yakın haliyle onu gören birinin anlattığına göre şeytanın resmi,dine karşı ortaya çıkan işler,insanlığın akıbeti,
dini resimler ve daha neler neler var 20 yıllık bir arşiv nasıl anlatayım mutlaka arşivinizde bulunsun.
İndirdiğiniz zaman partları birleştirmeyeceğiniz için direkt indirdiğiniz partı çalıştırıp oradaki 5 yıllık resim,yazı
vs.'yi görebilirsiniz.
Cd 1(1979-1983): [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler. ]
Cd 2(1983-1987): [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler. ]
Cd 3(1987-1991): [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler. ]
Cd 4(1991-1995): [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler. ]
Cd 5(1995-1999): [Sadece Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler. ]
rar şifresi falan yok sadece klasörü masaüstüne çıkartın veya çıkartmadan sizinti.exe'ye tıklayın.
Parayla satılan birşey değildir sadece 1 kere sızıntı üyelerine verildi.