ilkvahiy.net ilkvahiy.net'i Tavsiye Edin ilkvahiy.net Türkçe ilkvahiy.net in English
Kayıt Ol Portal Forum Video Gruplar Blog Albümler Etiketler İletişim Yardım Üye Listesi iTrader Takvim Arcade Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et
  #1 (permalink)  
Alt 23-08-2008, 18:01
Acemi Üye
Puanlar: 287, Derece: 5 Puanlar: 287, Derece: 5 Puanlar: 287, Derece: 5
Aktivite: 0% Aktivite: 0% Aktivite: 0%

Memleket :
8 mesajı 8 Teşekkür Aldı
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 1
12gül is on a distinguished road
Post sözün en güzeli TÖVBE..

bugüne kadar hep günahlarımın ruhumu sıktığı o karanlık dünyada yaşadım.çok pişman oldum,çok tövbeler ettim ama duramadım sözümde.İnsanoğlu işte tutamıyor nefsini.Acı çektim,kederliydim çünkü bu hataları yapmamalıydım ama yaşadığım tüm acıları hakettiğimin farkındaydım.Her günahın beni RABBİMDEN biraz daha uzaklaştırdığını biliyordum.tam olmuyor, pes vazgeçiyorum savaşmaktan kendimle ,nefsimle diyorken bi kez daha rabbim bu gerçeği bana farkettirdi ki hiç bir şey için geç değil ve tövbeler kaçıncı kez olursa olsun makbul...Hem bi kitapta okumuştum YARADAN bağışlamak istemediği kuluna pişmanlık hissi vermezmiş.vazgeçmiyorum pişman olmaktan hiçte vazgeçmicem. Bunları sizinle paylaşmak istedim çünkü kader bize aynı satırları okutup aynı yerde buluşturuyorsa hepimiz az da olsa aynı duygulardan paylaşıyoruz demektir.....Burası güzel sözler bölümü..şimdi var mısınız sözün en güzeline TÖVBEYE......12GÜL
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayitli üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Görünüm Biçimi

Bookmarks