ilkvahiy.net
Kayıt Ol Portal Forum Media Gruplar Blog Albümler Etiketler Tavsiye Et İletişim Yardım Üye Listesi Takvim Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et

Geri git   ilkvahiy.net > MEDRESE > DUA BÖLÜMÜ

DUA BÖLÜMÜ Kuran-ı Kerim'den Peygamber Duaları ve Diğer Dualar

ilkvahiy.net'e Kayıt Ol. Her Türlü Hizmetten Ücretsiz ve Eksiksiz Yararlan

Önemli Linkler
ilkvahiy.net'e Neden Kayıt Olmalıyım ? - ilkvahiy.net in English - Forum Kuralları
Bayan Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - Erkek Bölümüne Giriş Hakkında Bilgi - Bayan Bölümüne Giriş - Erkek Bölümüne Giriş
Namaz Vakitleri - Dost TV - Samanyoluhaber TV

Etiketler
her güne bir dua

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2008, 11:27   #1 (permalink)
Süper Moderatör

gokce - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler
Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 4
Tecrübe Puanı : 216
Tecrübe Puanı Seviyesi : gokce has a spectacular aura aboutgokce has a spectacular aura aboutgokce has a spectacular aura about
İletisim
Standart Her Güne Bir Dua

ilkvahiy.net'e Ücretsiz Kayıt Ol

Bu başlık altında her gün dualarımızı paylaşalım inşallah...

Ey Rabbimiz!
Mülkün sahibi sensin. Dilediğine mülkü verir, dilediğinden alırsın. Dilediğini aziz,
dilediğini zelil edersin. Bütün hayırlar, iyilikler senin elindedir. Sen herşeye kadirsin, sen lütfedensin, bize dünyada ve ahirette iyilikler ver.
Ey Rabbimiz!
Bizim ve çocuklarımızın kalplerimize islam nurunu, Kur'an hidayetini bahşeyle. Bütün soyumuzu İslam'a ve Kur'ana bağlı insanlar eyle.
Hepimizi müslüman olarak yaşat. Bizi dünya ve ahiret mutluluğuna nail eyle.
Ey Rabbimiz!
Habibin Muhammed Mustafa (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine müslümanların kalplerindeki her türlü ayrılık tohumlarını gider. Bizi Ashab-ı Kiram gibi birbirine dost ve birbiri için yaşayan insanlar eyle. (Amin)

Gel, bekliyoruz yıllardır...

Arif Nihat Asya

İmzalardaki Resim ve Linkleri Görüntülümek İçin Mesaj Gönderim Sayınızın 10 ve üzeri olması gerekmektedir. Halbuki sizin 0 mesajınız var.
gokce isimli Üye suanda  online konumundadir

Alinti ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 23:18   #2 (permalink)
Süper Moderatör

Bilgiler
Tecrübe
Tecrübe Puanı Seviyesi : gokce has a spectacular aura aboutgokce has a spectacular aura aboutgokce has a spectacular aura about
İletisim

Ey merhametlilerin en merhametlisi! Ey tövbeleri kabul eden ve dualara icabet eden Rabbimiz!
Sana yöneldik. Efendimizi şefaatçi yapıyor, ellerimizi O'nun mübarek ellerinin altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey Rabbimiz! Ettiklerimize binlerce tövbeler olsun. Günahımız çoktur ama senin rahmetin de herşeyi aşkındır, herşeyi kuşatmıştır. Rahmetin gazabını geçmiştir. Bize rahmetinle muamele eyle.
Ey Rabbimiz! Bazı yüzlerin ağarıp, bazı yüzlerin kararacağı günde; bizi yüzleri ak, gönülleri pak olan, sevgili resulünün bayrağı altında toplanan mesut insanlar zümresine kat. O'nun yanında cennete girmeyi, mübarek cemalini görmeyi, senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makam olan rızana ulaşmayı nasib eyle. (AMİN

Arif Nihat Asya

İmzalardaki Resim ve Linkleri Görüntülümek İçin Mesaj Gönderim Sayınızın 10 ve üzeri olması gerekmektedir. Halbuki sizin 0 mesajınız var.

Alinti ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 09:20   #3 (permalink)
Moderator

AHSEN - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler
Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 1
Tecrübe Puanı : 87
Tecrübe Puanı Seviyesi : AHSEN will become famous soon enough
İletisim

Rabbimiz! Kalblerimizi Sana karşı haşyet(hürmetle karışık korku) ve reca(rica) duygusuyla doldur ve Senin kapından başka kapılara karşı içimizde bir temayül(meyil) ve ümit duygusu bırakma.
Biz kullarını Sana tevekkül ve iltica(sığınma) hisleriyle rızıklandır! Bizi, kadın-erkek bütün kardeşlerimizi ihlasa ermiş ve erdirilmiş kullarını koruduğun gibi sıyanet(koruma) buyur, ey sayılamayacak kadar nimetlerin, en güzel isimlerin ve en ulvî sıfatların sahibi Yüce Rab.

BU ŞEREF BİZE YETER

amin...
AHSEN isimli Üye simdilik offline konumundadir

Alinti ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 19:13   #4 (permalink)
Süper Moderatör

Bilgiler
Tecrübe
İletisim

Ey ihsanı bol Allah'ım!
Sana hamdederim.
Ey yegâne Ma'bud! Senin önünde eğilirim. Yücesin, kullarından dilediğine sonsuz nimetler verirsin.
Dilediğini hüsrana duçar edersin. Ey Yaradanım! Sana sığınırım. Varlık ve darlık zamanında Sana münâcaat ederim, her an sana yalvarırım. Gerçi günahlarım çok, fakat Senin afvın ondan daha büyüktür, ümitsizliğe sebep yok. Eğer Sen de beni kapından kovarsan kime sığınırım, kimden medet beklerim, bana başka kim şefaatçi olur?"

"Yâ Rab!
Hâlimi görüyorsun, yoksulluğumu biliyorsun. Gizli niyazımı duyuyorsun. Beni Sen'den ümit kesenlere katma,
kusuruma bakma, daha fazla bekletme, ümitsizliğe atma. Rahmetine güvenim tamdır. Gönlümdeki aşk ateşini yandır, beni muhabbetine kandır, sevgini eksik etme. Senin azametin Önünde boyun eğdim, dize geldim, secdeye kapandım,
beni gufranına boğ, azabından esirge, Allahım! Dünyâdan sıyrılıp huzuruna gelirken beni, Kelime-i Tevhid'den ayırma.
Senin nârın da hoş, nurun da hoştur. Senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur. Mal ve oğulların fayda vermediği o korkunç günde senin afvına nail olmak isterim, bana affın yeter, lûtfunu göster." Sen bana yol gösterirsen hiçbir vakit yolumu şaşırmam. Sen yol göstermezsen, dalâlette kalırım. Eğer Senin affın yalnız iyilere mahsus ise ya kötülerin bağışlayıcısı kim olacak? Herkesin İlah'ı sen'sin. Ben ümmetin en müttakîsî olamadımsa, şerîri de sayılmam. Senin afvına sarılıyorum, îtiraf ederim, günâhım büyük, fakat Senin affın ondan daha büyüktür." "Senin lûtfunu hatırlayınca kalbime tesellî doluyor.
Günahlarımı düşündükçe gözlerimden yaş dökülüyor. Sen, şânına lâyık olanı yap, beni affet! Beni, senin fazlu lûtfundan başka bir yere başvurmayacak bir tıynette yarattın. Ne umarsam sen'den umarım. En büyük endişem şudur: Beni Sen de kapından kovarsan, eli boş çevirirsen hâlim nice olur? Allah'ım, görüyorsun gafiller uykuda, ben ise gece karanlığında el açıp Sana niyaz ediyorum. Dualarım Sana yükselsin, niyazlarım makbul olsun. Herkes ne beklerse ancak Senin lûtfundan bekler.
Her biri Cennete girmek ister, Sen bana Cennette dîdârını göster, bu bana yeter." Ey insanlara doğru yolu göstermek için Peygamber gönderen Allah! Rasul-i Hâşimi hürmetine, Seni tesbih eden, takdis eyleyen hayırlı ümmet aşkına,
bizi imandan, Kur'an'dan, İslam'dan ayırma.Müslüman olarak haşret. Rasulünden şefaat umarım. Beni ondan mahrum etme.
Senden afv-u mağfiret dilerim.Beni boş çevirme Allahım" ...amin...

Hasbinallahi ve ni'mel vekil..(Allah bana yeter vekil olarak o bana yeter)

Arif Nihat Asya

Alinti ile Cevapla
Alt 06-05-2008, 09:57   #5 (permalink)
Süper Moderatör

Bilgiler
Tecrübe
İletisim

Ya Rabbi !

Bütün mümin - müminat, müslim - müslimat kardeşlerimizin sıkıntılarını gider eyle..Gönlümüzden geçen her dileği hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanlara gönüllerimizi razı eyle..

Amin..Amin..Amin..

Arif Nihat Asya

Alinti ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 21:09   #6 (permalink)
Moderator

AHSEN - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler
Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 1
Tecrübe Puanı : 87
Tecrübe Puanı Seviyesi : AHSEN will become famous soon enough
İletisim

Ya Rabbi!
Yerde ve gokte sana itaat edenlere merhamet eyle. Ey kerim olan
Allah' im! Lutuf ve keremin hurmetine butun gunahlarimizi, hata ve
kusurlarimizi affeyle. Yaptigimiz zulum ve haksizliklar sebebiyle olan
kul borclarindan bizi kurtar. Kereminle egriliklerimizi duzelt.
Kotuluklerimizi iyilige tebdil eyle.

Ey diledigini yok ve var eden Allah' im! Kalan
omrumuzde bizi kotuluklerden koru. Razi olmadigin, begenmedigin seyleri
bize cirkin goster, begendiklerini sevdir. Bizlere razi oldugun isleri
yapmayi nasib eyle. Vefatimiza kadar bu halimizi daim eyle.
Iradelerimizi bu hususta kuvvetlendir, niyetlerimizi saglamlastir.
Bunlar icin kalbimizi islah eyle. Uzuvlarimizi bu islere sevkeyle. Bizi
muvaffak kil ve islerimizde yardim eyle.

Ya Rabbi!
Bize senden utanmayi, begendigin her soze kosmayi ihsan eyle.
Sectiklerine, sevdiklerine nasib ettigin, begendigin isleri yapma ve
seni devamli anma halini, sirf senin icin yapilan amellerin en guzelini
yapmayi omrumuzun sonuna kadar devam etmeyi nasib eyle. Olumumuzu iyi
eyle. Olumu bize ikram, ihsan, sana yakinlik ve sevinc eyle; pismanlik,
uzuntu eyleme. Kabirlerimize nese ve sevinc ile girmek nasib eyle.
Kabirlerimizi Cennet bahceleri ve rahmetinin indigi yerler eyle. Orada
bizi korkudan emin eyle. Diriltecegin gune kadar bizi emin ve kalpleri
huzurlu olanlardan eyle.

Ey mahlukati, geleceginden suphe olmayan gunde
toplayacak olan Allah' im! Bizim o gunden asla suphemiz yoktur. O gunun
korkularindan emin kil ve sikintilarindan kurtar. O gunun buyuk
sikintisini bizden kaldir. Bizi Muhammed aleyhisselamin yaninda
bulunanlarin arasina kat.

Allah' im!
Hesabimizi kolay eyle. Lutfunla kereminle muamele eyle. Bize amel
defterimizi sag tarafimizdan ver. Sirati cabuk gecen ve gibta
edilenlerden eyle. Tarti gununde sevabimizi agir kil. Cehennem' in
sesini bize isittirme. Cehennem' den ve Cehennem' e yaklastiracak
islerden ve sozlerden kurtar. Lutuf ve kereminle bizi Cennet' te
kendilerine ihsanda bulundugun peygamber, siddiklar, sehidler ve
salihler ile beraber eyle. Onlarla arkadas olmak ne guzel.

Ya Rabbi!
Orada bizi, babalarimiz, annelerimiz, yakinlarimiz ve coluk cocugumuzla
en guzel bir halde beraber bulundur. Dunyada iken bizimle ulfetleri,
yakinliklari olanlari da bize kat. Onlari umduklarina kavustur.
Dilediklerinden fazlasini ver. Dunyadan imanla ayrilan butun mumin
erkek ve kadinlara rahmetinle muamele eyle. Onlardan hayatta olanlarin
gunahlarini affeyle, tovbelerini kabul eyle. Zulum ve haksizliga
ugrayanlara yardim et. Hastalarina sifa ver. Bize ve onlara nasuh tovbe
etmek nasib et. Cunku sen, cok ihsan sahibisin ve her seye kadirsin.

Ya Rabbi!
Senin yolunda cihad edenlere yardim eyle. Hem idareciyi hem de idare
edileni islah eyle. Muslumanlarin islerini uzerine alanlara,
muslumanlara karsi sefkat ve merhamet nasib et.

Ya Rabbi!
Sozlerimi birlestir. Bizden fitneyi gider. Belalardan kurtar. Bize
muslumanlar arasinda ihtilaf gosterme. Bizleri sana yaklastiran
seylerde birlestir.

Ya Rabbi! Bizi aziz kil, zelil kilma. Bizi, senin rizana goturen dunya ve ahiret islerinde birlestir. Bu ancak senin yardiminla olur.

Ya Rabbi!
Bize, senden korkmayi, sana tazim ve hurmeti, sevdiklerine lutfettigin
marifet ve nimetlerini bize ihsan ve bunlari devamli eyle.

Ya Rabbi!
Bedenlerimize, butun kardeslerimize, bizden sonra gelecek coluk
cocugumuza, yakinlarimiza, sihhat ve afiyet ihsan eyle. Bu afiyeti
diger butun mumin erkek ve kadinlara da ver."

AHSEN isimli Üye simdilik offline konumundadir

Alinti ile Cevapla
Alt 10-05-2008, 07:47   #7 (permalink)
Süper Moderatör

Bilgiler
Tecrübe
İletisim

Ey çaresizler çaresi! Sebeplerin sukut ettiği, içtimaî ahvalin boz-bulanık bir hâl aldığı, her yanda zalimlerin "hay-huy"unun duyulduğu, yığınların çaresizlikle kâh sağa, kâh sola toslayıp durduğu şu karanlık günlerde, zulmet zulmet içinde kıvrananlara nezdinden bir ışık gönder.. sonsuz kudretinle bütün zulüm ve haksızlık ateşlerine bir su serp.. şeytanın ocaklarını söndür ve iblislerin boyunlarına çözemeyecekleri tasmalar geçir. Ufuklarımızdaki ilham esintileri bir yere takıldı, gönüllerimizde heyecanlar söndü, dillerimizde bir kekemelik var; rahmet ilinden bize dirilten bir meltem gönder.. hakkındaki recâ ve hüsnüzannımızı rahmetinin serhaddine ulaştır ve bizi o ufkun ümitli dilencileri kabul ederek gönüllerimizi imanî heyecanla şahlandır ve dillerimizdeki bağları çöz; çöz ki hâlimizi arz ederken yeni bir günah işlemeyelim.

Amin..Amin..Amin..

Arif Nihat Asya

Alinti ile Cevapla
Alt 16-05-2008, 19:11   #8 (permalink)
Süper Moderatör

Bilgiler
Tecrübe
İletisim

Her şeyden evvel âlemlerin Rabbi Allah'a, ilmi adedince hamd ü senâlar, âlemşümul din ve davanın şerefli mübelliği Efendimiz'e kâinatın zerreleri sayısınca salât ve selâm ediyor, sonra da bir kez daha Rabbimiz'e el açarak yalvarıyoruz:

Ey kendisine gönülden inanan kullarını her zaman koruyup gözeten Allahım! Ben nâçar kulunu, kadın-erkek bütün kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, dostlarımızı ve sevdiklerimizi önümüzden, arkamızdan, sağımızdan, solumuzdan (gelecek tehlike ve musibetlerden) muhafaza buyur.

Ey Rabbimiz! Hakkımızda kötülük düşünenlere fırsat verme.. Sana iman etmiş masum kullarının aleyhinde entrika çevirenlerin komplolarını başlarına yık.. inananlara oyun oynamak isteyenlerin oyunlarını boz ve bize haksızlık yapıp zulmedenlere hadlerini bildir!

Ey Allahımız! Bize düşmanlık yapanlara karşı Sen bizim muînimiz ol.. haddini aşıp hukukumuza saldıran mütecavizlerin şerlerini üzerimizden defet.. Aleyhimizde fitne ateşini körükleyenlerin ocaklarını söndür.. ehl-i iman hakkında kötülük düşünen ne kadar şerîr insan varsa Sen bizi onların şerlerinden ve tuzaklarından koru.. Senin o zarar verilemeyen ve ulaşılamayan himayene bizleri de dâhil eyle.. kafirlerin azgınlıklarını, facirlerin entrikalarını başımızdan defet.. bizleri ebedlere kadar devam edecek olan himayen altına al.. dünya ve ahiret ihtiyaçlarımızı karşıla!

Ey şefkati ve merhameti varlığı bütünüyle kucaklamış Rabbimiz! Hakkında beslediğimiz hüsn ü zanda bizi tasdik et.. et de, biz çaresiz kullarını her türlü endişe, gam, üzüntü, keder ve sıkıntıdan halâs eyle!
Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz...

Arif Nihat Asya

Alinti ile Cevapla
Alt 16-05-2008, 19:35   #9 (permalink)
Moderator

leyli - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler
Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 2
Tecrübe Puanı : 130
Tecrübe Puanı Seviyesi : leyli will become famous soon enoughleyli will become famous soon enough
İletisim
Standart En acizden EN AZİZ'E(C.C)

Kâinatın ihtişamı kadar büyük olan acziyetimi, eşsiz muhteşemliğin sahibi benim olamayan her şeyin sahibi ve ‘ben’im sahibim olan Rahman’a sunarım.
Ey evvelin ve gaybın sahibi, şu çirkinliklerle çevrili, kainatta küçük, alemimde büyük olan dünyadan belki kirli ama samimi yönelişidir kalbimin.

Ey büyüklüğü ile huzur bulduğum ve ihtiyacıma cevap veren Samed.
Ey maverada kalan gönlüme pencere olan Râhman.

Ey her şeye gücü yeten Kudret Sahibi.
Acziyetimin lem’asıdır sana olan bu hitaplarım.

İmanın kor bir ateş olduğu şu ahir zamanda, belki ahir ömrümde, sıkıntılarla dolu çalkantılı dünyadan Rahmetine niyaz ederim. Ne sana lâyık kul olduk belki, ne de Habibi’ne layık ümmet. Ama yolundayız İnşaAllah-u Teala. Ümitsiz değiliz ey Rahman-ı Kerim.
Hz. Ömer misali “Cennete bir kişi girecek.” dendiğindi zaman “o ben miyim?” diyecek kadar ümitli, “Cehenneme bir kişi girecek” dendiğinde “ben miyim” diyecek kadar korkak ve günahkarız. Ruhumun med-cezirlerinin durulduğu en sakin liman, şu dağdağlı dünya harbinde sığındığım tek yer, Sensin Rabbim. Namazım miracım, namazım huzurun(M) diyorum. ve teneffüsüm diyorum. Pencere açıyorum günahlarımdan sana doğru. Günahlarımı affıma delil sunuyorum. Efendimizin “benim şefaatim ümmetimden büyük günahları olanlaradır.” hadis-i şerifini Senin Sevgilinin sözünü elime rehber yapıyorum. Biliyorum, yaptıklarım ne beni cehennemden kurtarır, nede cennete layık bir hale sokar. Girersem cennetine fazlından, lütfundan, uzak kalırsam azabından; o da Senden biliyorum. Bir de Seni görmeyi öyle çok istiyor ki ruhum. Çünkü yalnız nurundur ruhları nurlandıran, yalnız Senin rızandır en yüksek makam. Ne cennet sevdası, ne cehennem korkusu yalnız rızan Ya Rabb!
Yunus vari;
“Cennet cennet dedikleri, bir kaç köşkle bir kaç huri..
İsteyene ver sen onları, bana Sen’i gerek Sen’i…!”
olamadık belki senin aşkınla yanan bir gül, senin aşkınla bakan bir göz ve senin aşkınla yaşayan bir can.
Şu günahlarla çevrili dünyada olmadık dimdik. Yenilgilerimiz oldu bazen ve nefis kandırmalarımız. Ama göz yaşlarımız var Rabbim, azabından korkupta sana sığındığımız. Birde kurak gönüllerimiz. Biliyorum Rabbim suçluyum, günahlara karşı susamışları görüp de sessiz kalışımla, ilmini hakkıyla alamadığımla, eksik ibadetlerim ve nice kusurlarımla suçluyum. Ama şimdi hicret ediyorum Rabbim. Şu kirli dünyadan merhametine. Şu kirli dünya gurbetinden sıla-ı Rahmana. Gözleri, idrakleri kapalı olan şu dünyada bende kör ve şuursuzca gurbeti bilemedim. Gurbetim senden ıraklık, gurbetim huzura olan uzaklığım. Gurbet ele düştüm…’ türküleri senin gurbetini hatırlatmalıydı bilemedim.
Gurbetteyim Rabbim ‘gurb’ etindeyim. Nazım Niyazım Sana.
Her an dilim Sana söyler, Sana sığınır. Günahlarımla affına geldim. Cahilim ilmini isterim, habersizim geleceğimi sana havale ederim.
Ya Rab! kusurumu affet
Beni kendine kul kabul et
Emanetini kabz etmek zamanına kadar beni
Emanetin de emin eyle..
AMİNNN

leyli isimli Üye simdilik offline konumundadir

Alinti ile Cevapla
Alt 18-05-2008, 13:10   #10 (permalink)
Moderator

leyli - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Bilgiler
Tecrübe
Tecrübe Puanı Gücü : 2
Tecrübe Puanı : 130
Tecrübe Puanı Seviyesi : leyli will become famous soon enoughleyli will become famous soon enough
İletisim

Biliyorum yalnızım!

Yalnızlığımı paylaş benimle Ya Rabb!Gönlümün yâri ol,ruhumun ilacı,kalbime ağrı ol da sinemin içine dol;

bırakma beni….

Sen ki yere göğe sığmayıp,bir garibin gönül köşküne giren İlâh!Gördüğüm göz ol,tuttuğum el,bırakma beni!Ben sen de sevgiden geçtim,aşkı ararım,sen benden sevgini esirgeme Ya Rabb!Tut ellerimi,tut gönlümü,dilersen hapset sende her şeyimi, dilersen ruhumu huzura erdir de kilitle bedenimi.Kulluğun bedeliyse,ödemek ibadetim olsun;

bırakma beni…

Sen ki avuçlarım semaya bakarken,gözlerimin yalvardığı Malik!Derdime derman ol,gönlüme hicran ol,yalnızlığımın ürpertisi ol,bırakma beni!Kulun kalbini tebessümle çalarken,ben seni gözyaşımda buldum!Her gözyaşımda Sen döküleceksen,kalbim kedere razı,bedenim hazır işkence acısına,gözlerim razı elbet Seni ağlamaya,hicrana boğ,ağlat beni.Ağlamaksa,ibadetim olsun;

bırakma beni…

Sen ki günah denizine düşmüşken bile nefesimi veren Rahman!Yokluğumsun,varlığı
m ol,varlığımda ateşim ol,alnıma değen seccadede Sen ol,bırakma beni!En dünya kahrının içinde duamı kabul edip,varlığını ben de yaşatan Sen.Her açılan elimde Seni ben de bulacaksam,duaya muhtaç tut beni!Rahmetinle kuşat,dünya kahrından ırak eyle beni,avuçlarımda biriken tövbelerimin kabulünü sürdür yüzüme,uyumamaksa bedeli gecelerce,razı bu beden.Uykudan mahrumiyet dokunmaz sensizliktense,varsın ibadetim olsun;

bırakma beni…

tut Rabbim,tut ellerimi!...

leyli isimli Üye simdilik offline konumundadir

Alinti ile Cevapla