Şevkatli ve merhametli Allah'ım,
Şüphesiz,Senin kullarına olan şevkat ve merhametin,bütün annelerin ruhlarına bağışladığın evlat şefkatiyle karşılaştırılmayacak kadar büyük ve sınırsızdır.Tekrar,rahmetini ümit ederek,bulanık gözlerimi göğsüme indirip,bağışlanmamı diliyorum.Senden başka el açacağım,sonuçta Senden başka kapısına sığınacağım,Senden başka kalbimin ve ruhumun sınırsız arzularını tatmin edebilecek kimse yok.
Rabbim...
Bir daha,beni bağışlamanı içtenlikle istiyorum.Senin sevmediğin şeyleri yapmamak hususunda,bana sağlam bir irade vermeni diliyorum.Nefsime galip gelmek,nefsimin çirkin arzularını senin çizdiğin meşru daire çerçevesinde tatmin etmek konusunda bana başarı vermeni diliyorum.
Şüphesiz benim ve sevdiklerimin ve sevmek istediklerimin sahibi Sensin.Senin mülkün olan şeylere yönelen nefsimin Senden izinsiz istemesine karşı,Senin yardımına sığınıyorum.
Bana insanlığın özellikle sonsuz mutluluğunu destekleyecek çalışmalarda bulunmama yetecek bir beden ve zihin sağlığı bağışlamanı diliyorum.
RABBİM SEN AFFEDİCİSİN BİZLERİDE AFFEYLE...
Bütün arkadaşların ve tüm müslüman kardeşlerimizin Regaip Kandili mübarek olsun...