![]() | ![]() |
| |||||||
| Kayıt Ol | Yardım | İletişim | Video | Portal | Forum | Albüm | Blog | Üye Listesi | Gruplar | Takvim | Oyun | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları Okunmuş Kabul Et |
| İslamda Tesettür Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni Desene Hayvan Sizden Daha Medeni M. Akif ERSOY |
Sayfayı E-Posta Olarak Gönder
Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş
Konuyu Yazdır![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Biçimi |
| ||||
| "Türbanla Girerlerse Biz de Donla Gireriz" Vatan gazetesi ilginç bir haberi aktardı. Okuyunca göreceksiniz. İnsanın, "şimdiye kadar neyle okula gidiyordunuz" diyesi geliyor...İşte o haber; Türbanın serbest bırakılmasını isteyenlere karşı olanlar, üniversiteye 'donla' gitmeye hazırlanıyor Üniversitelerde türbanın serbest bırakılmasına karşı çıkanlar, Facebook'ta kurulan bir grupta toplanıyor. "Türban Serbest olursa üniversiteye donla gitmeyi düşünenler" adıyla kurulan gruba şu ana kadar 3 bin 536 kişi üye oldu. GİDİN İRAN'DA YAŞAYIN Grup kuruluş amacını şöyle açıklıyor: "Dini amaçlarınıza alet etmekten vazgeçin artık,Türkiye'yi şeriata sürüklemeyi hayal etmeyin artık,Şovenizminize,anneannelerimizi teyzelerimizi örnek göstermekten vazgeçin,Yok hala türban da türban diye ısrar ediyorsanız gidin İran'da yaşayın." Türban yasağının kalkması halinde, Facebook'ta kurulan grubun protestolarını kampüslere taşıyıp taşımayacakları merak ediliyor... Kaynak: Vatan ----------------------------------------------------------------- Arkadaşlar haberi okuyunca sizle paylaşmak istedim. Rezilliğin bu kadarı da olmaz dedirtti. Bir ayet akıla geliyor. Hemen paylaşayım 61/8 Allah nûrunu, ağızlarıyla üfleyip söndürmek isterler ve Allah'sa nûrunu tamamlayacak, kuvvetlendirecektir ve isterse kâfirlerin zoruna gitsin, istemesinler.
__________________ "Bir Kavmin Seyyidi O Kavme Hizmet Edendir" (Hadis-i Şerif) - Güzel Bir Yazı - Tıkla Destek Ol Facebookta Bana Ulaşmak İsterseniz Adım : Ilk Vahiy (Arkadaşlıkları Kabul Ediyorum. Site ile ilgili sorularınıza da mümkün mertebe hızlı cevap vermeye çalışıyorum.) |
| Sponsor Bağlantılar |
| Adata 2 GB Flash Bellek 11 YTL Tıklayın |
| ||||
| Madem müslümanları kovuyorlar İran'a o zaman bizde onları kovuyoruz danimarkaya...nasıl orda orda herşey serbest ya hani.. artık okula neyle giderler orada bilemeyiz...Buraları bizim dedelerimiz salavatlarla Allah Allah nidalarıyla fethetti, onlar fethederken başlarında dağ gibi sarıklar ayaklarında çarıklar üzerlerinde cübbe ve şalvarlar vardı hanımlarıda son derece örtülü ve çarşaflıydılar..Bilselerdi torunları(!) böyle olacak ne kadar üzülürlerdi ve hala da yattıkları yerde kemikleri sızlıyor hepsinin...Hodri meydan başörtüsünü destekleyecek bir grup yokmu facebookta?
__________________ ""Her kim ederse emek, o akibet bulur yemek |
| ||||
| Kardeş Facebookta başörtüsünü destekleyen gruplar kaynıyo. olmaz olur mu ? Destekleyen grup bi derya bu adamlar da bi damla. Damlanın ne haddine ki denize kafa tutsun. Ya ahmaktır ya da matematikten anlamıyordur. Hacim hesabı bilmediğine göre. Deniz nere damla nere. Adamlar çocuk gibi risalelerde dediği gibi çocuk gibi güneşe üflüyor söner mi diye ? Allah muhafaza bu güneş bildiğimiz güneşe benzemez İSLAM GÜNEŞİ dir. İnsanı yakar kavurur. Kiminin bedenini yakar, kiminin kalbini müslüman kalbinde islam güneşini taşır kalbini ısıtır, evliyayı yakar kavurur, mecnunu çöle düşürür, delirtir. Kafire ise cehennemde güneş olur. Güneşe emrolunduğu gibi ona ibadet edene (yani şirk koşanlara) ateş olur yakar. Yani yaratılan her insan islam güneşi ile yanar. Kimi cehennemde kimi gönlünde cennette Ama yanmak var. Yanmak var. İnsana kalmış hangi yanmayı seçeceği. Ama görülen o ki bu grup bu kafayla giderse neyle yanacağını seçmiş. Allah ıslah etsin ve inşaallah onları da yola getirsin. Dualarımızı da onlardan esirgemeyelim. Peygamberimiz (A.S.M) gibi :"Bilmiyorlar Ya Rabbi !" diyelim. "Bilselerdi böyle yapmazlardı" diyelim. İnşaallah onlar da yola gelir. Yoksa biz insanların günahını teşhir için ya da onlara sövmek için konu açmadık. O gafil müslüman torunlarına dua edilsin. Islahı için dua edilsin diye açtık. İnşaallah onlara nefretle bakmayıp acıyalım. Onlara dua edelim. Yani Anlayacağın ahmedi kardeşim biz onları kovmayalım. Onlar Ebu Cehil'in Peygamberimizi(A.S.M) kapısından kovduğu gibi onlar da bizi kovuyor. Bize düşen Peygamberimiz (A.S.M) gibi, bir rivayete göre 2bin(yanlışım varsa düzeltin inşaallah) kere ona tebliğ etmiş, Onlara yılmadan tebliğ edelim. Dua edelim .Selametle...
__________________ "Bir Kavmin Seyyidi O Kavme Hizmet Edendir" (Hadis-i Şerif) - Güzel Bir Yazı - Tıkla Destek Ol Facebookta Bana Ulaşmak İsterseniz Adım : Ilk Vahiy (Arkadaşlıkları Kabul Ediyorum. Site ile ilgili sorularınıza da mümkün mertebe hızlı cevap vermeye çalışıyorum.) Konu admin tarafindan (25-01-2008 Saat 17:30 ) degistirilmistir. |
| Sponsor Bağlantılar |
| Araç İçi Ses ve Görüntü Sistemleri...Tıklayın |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başörtüsü, facebook, rezillik, türban, üniversite, vatan gazetesi |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar : 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Biçimi | |
|
|