ilkvahiy.net
Google Site İçi Arama
Özel Arama
   islamdaara.com | İslami sitelerde arama 

yap Sitemiz Hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve 

Cevapları Bayan Üyelerimizin Güvenliği ilkvahiy.net'i arkadaşlarınıza tavsiye 

edin. Youtube Videolarına Kesin Çözüm Bookmark and Share Tıkla ve Destek Ol !

Geri git   ilkvahiy.net > MEDRESE > iSLAMİ BİLGİLER > İslami Sorular ve Cevapları
Şifremi Unuttum Kayıt Ol
Connect with Facebook

Ücretsiz Kayıt Olun, Üyelikle gelen avantajlardan yararlanın.

İslami Sorular ve Cevapları Bu Bölümde Aklınıza Şüphe Getiren Soruların Cevaplarını Bulabilirsiniz...

ilkvahiy.net'e Neden Kayıt Olmalıyım ? - - Radyo - Bayan Bölümüne Giriş - Erkek Bölümüne Giriş - Namaz Vakitleri - Dost TV
Selamün Aleyküm

Sitemize kayıt olarak bize hizmetlerimizde destek olmak ister misiniz ? Bir konumuza yazılacak kısa bir mesaj bile bize en büyük destektir. Lütfen bir dakikanızı ayırıp sitemize Kayıt olun. Üstelik üyelik de ücretsiz.

Üye olarak arkadaşlar edinebilir, albüm, blog, grup oluşturabilirsiniz. Her üyemize de 7 gblık ilkvahiy.net uzantılı e-posta veriyoruz. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. Bilginin Zekatı öğretmektir felsefesiyle sizi aramızda görmek isteriz. Şimdi Kayıt Ol !

Üye misiniz ? Lütfen sağ üst köşeden giriş yaparak paylaşıma katılın.

Sayfayı E-Posta Olarak Gönder Sayfayı E-Posta Olarak Gönder Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş
Yazdırılabilir Şekli Göster Konuyu Yazdır

Etiketler
islami sorular, peruk, saç boyatmak

LinkBack (1) Konu Araçları Görünüm Biçimi
Alt 13-10-2008, 21:09
Acemi Üye

Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 0
Tecrübe Puanı:15
izala is on a distinguished road

S.A konuyu öyle güzel özetledınkı hakıkatten söyledıklerının hepsı dogru.Başörtüsünü cogu kişi ististanalar kaydeyi bozmaz inat için takıyor.etki tepki misali.tam anlamıyla söyledıklerının dısında kalan kızlarımız hakıkatten okumak için sade kıyafetle gidiyorlar.simdi günümüzün en çok konusulan dikkat ceken olayı basörtusu oldu.bazılarıda dıkkat cekmek ilgi alaka amaçlı takıyorlar.basörtüsüne karsımısın dıyeceksınız hayır asla bızım köklerimiz bellli ama madem takıyorsun ALLAH rızası için takıyorsan o zaman adabına göre takacaksın.ünv.okuyan kızlarımızın %90 herturlu makyaj.dar pantolan makyaj acık kızlarımız neler yapıyorlarsa gerı kalmıyorlar.sadece tek farkları basörtusu onuda arac ıcın kullanıyorlar.ınaç geregı kullananlara asla lafım keşke bizlerde onar gibi yapabılsek.kaptırdık gıdıyoruz dunya işlerine topluma uyacaz dıye bırarafı boşbırakıyoruz.herkese hayırlı geceler dilerim.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla

Alt 13-10-2008, 21:52
ilkvahiy Gönüllüsü

Blog Kayıtları: 2
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 3
Tecrübe Puanı:224
güler has a spectacular aura aboutgüler has a spectacular aura aboutgüler has a spectacular aura about

yazıları okudum admin kardeşime yürekten katılıyorum.BAŞ GİDER BAŞ AÇILMAZ diyorum selametle kalın.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Share on FacebookStumble this Post!Google Bookmark this Post!Diigo this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Blink this Post!Propeller this post!Bookmark to AskJeeves!Bookmark to Ma.gnolia!Bookmark to Feed Me Links!Bookmark to Newsvine!Bookmark to Slashdot!Bookmark to Lycos IQ!
Alinti ile Cevapla

Alt 13-10-2008, 21:54
admin - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Site Kurucusu

Blog Kayıtları: 113
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 100
Tecrübe Puanı:1779
admin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant futureadmin has a brilliant future

Alıntı:
güler Adlı Üyeden Alıntı Mesaji göster
yazıları okudum admin kardeşime yürekten katılıyorum.BAŞ GİDER BAŞ AÇILMAZ diyorum selametle kalın
inşaallah ablacım. herkes sizin gibi cesur olsa .

Hakkımda | İslami Arama | ilkvahiy Gönüllüleri | Reklam Modelleri | Yönetim Kadromuz | E-Posta Doğrulaması | Logolarımız | Kayseri Mantısı

Siyanür Aşk Kimyasının Formülüdür.

Bildiri : Her gün e-postanıza bir dua gelmesini isterseniz aşağıdaki yeşil butona tıklayıp e-posta abonesi olun. Şu an aşağıdaki sayı kadar Dua Günlüğü okuyucumuz var.

"Her müslüman bir kova su dökse israil'i sel alır."

Konu admin tarafindan (13-10-2008 Saat 21:58 ) degistirilmistir.
Alinti ile Cevapla

Alt 13-10-2008, 22:29
dacinhayzum - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Acemi Üye

Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 1
Tecrübe Puanı:16
dacinhayzum is on a distinguished road

Selamın aleykümselam...
Öncelikle ve elbette teşekkür ediyorum size.
Ama ALLAH(C.C.) VE HZ.PEYGAMBER(S.A.V.)EFENDİM'İZİN razı olacagı bir şekilde örtünüp hayalı bir ahlakla okumak isteyen kardeşlerimizi tebrik ediyor,candan kutluyorum.
Size de çalışmalarınızda başarılar dileyip RABB(c.c.)'imizin ilminizi artırması dua'ları ile....
Alinti ile Cevapla

Alt 13-10-2008, 22:32
dolunay - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Moderator

Blog Kayıtları: 3
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 8
Tecrübe Puanı:521
dolunay is a glorious beacon of lightdolunay is a glorious beacon of lightdolunay is a glorious beacon of lightdolunay is a glorious beacon of lightdolunay is a glorious beacon of lightdolunay is a glorious beacon of light

amin kardeşim dualarımızla herşey daha güzel olacak inş.Rabbim razı olsun.

ömürlerini rüyalarla , teselli olmakla geçiren uykudaki insanlar : O nun hakikatını nasıl idrak edebilirler ki ( Busayri )

ilkvahiy tavsiye edilir

ortak hatimlerde buluşalım

erkeğin kadınla tokalaşması
Alinti ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 00:22
Normal Üye

Blog Kayıtları: 8
Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı:34
Biçare_Divane is on a distinguished road

Bir insanın ilk önce çölün ortasında bataklığın olduğunu düşerek: Bu insanın bataklığa saplandığını hayal edelim.

1. Bu bataklıktan kurtulsam başka bir şey istemem: Bataklıktan kurtulur.
2. Şu üstümü başımı temizleyeyim: Üstünü başını da temizler
3. Şuracıkta dinleneyim, bataklıkta çok çırpınıp yoruldum.: Dinlenmeyi de ihmal etmez, dinlenir.
4. Karnım nasıl da zil çalıyor. Yiyecek bir şeyler bulmak lazım:Yiyecek de bulur.
5. Şu çölden bir an önce çıksam iyi olacak:Çölü aşar kurtulur. Hatta evini bile bulur.
6. Şu üstümdekiler de ne böyle, yırtık pırtık olmuş. Yeni bir şeyler giyineyim: İsteklerini bir bir yerine getirir bizim koca oğlan. Koca oğlan kim mi? Doymak bilmeyen obur nefsimiz.

Şu koca dünyada şu bedeni sağlığından etmeyecek kadar doyurmak. Sağlığından etmeyecek gibi yaşamak var iken. Nedendir bu böbürlenmeler. Dünyalara sığmayan nefislerimize bir dünya verseler diğer elim boş kaldı diyecek. Bilmez misin? Onu doyurmak kolay değil. Yedikçe genişliyor midesi. Anlamak zor kendi miden bile fazla yemeye alıştırırsan genişliyor. Dünya her şeyin bir karşılığı var. Onu görecek göz lazım. Göz derken burnumuzun üstündeki çukurlara yerleşmiş fal taşı gibi bakan mercanlar değildir. Bunu elbette yaşamak daha tatlı olur tadanlar görecektir.

tam haliyle şöyle olan yunus emre şiiridir bestelenip ilahileştirilmiştir:

severim ben seni candan içeri
yolum vardır bu erkândan içeri

şeriat tarikat yoldur varana
hakikat meyvası ondan içeri

dinin terk edenin küfürdür işi
ol ne küfürdür imandan içeri

beni bende deme bende değilim
bir ben vardır bende benden içeri

beni benden alana ermez elim
kim kadem basa sultan'dan içeri

süleyman peygamber kuş dilin bilir dediler
bir süleyman var süleyman'dan içeri

tecelliden nasip erdi kimine
kiminin maksudu bundan içeri

senin aşkın beni benden alıptır
ne şirin dert bu dermandan içeri
Kaynak: ilkvahiy.net http://forum.ilkvahiy.net/islami-sorular-ve-cevaplari/peruk-ve-sac-boyamanin-dinimizce-hukmu-nedir-19602/

miskin yunus gözü tuş oldu sana
kapında bir kuldur sultan'dan içeri.

(Şiir bir siteden alıntıdır. Yanlış yeri var ise af ola).

Konu Biçare_Divane tarafindan (14-10-2008 Saat 00:23 ) degistirilmistir. Sebep: Bir kusur eylediysek af ola.
Alinti ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 08:57
seyma_0034 - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Acemi Üye

Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı Gücü: 0
Tecrübe Puanı:15
seyma_0034 is on a distinguished road

yazınız gerçekten çok duygulandırdı malesef tesetturun hakkını vererek devam ettıremıyoruz bu çok çok üzücü bi durum kendi adıma ahir zamanda genç olmak gercekten zor Rabbim hiçbirimizi nefsıne yenık dusurmesın.(Amin).
Alinti ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 10:59
dilruba - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Kıdemli Üye

Ülke Bayrağı - turkey!
Tecrübe Puanı:49
dilruba is on a distinguished road

Cenâb-ı Allah; özenerek en güzel biçimde var ettiği kadın ve erkek kullarının, yaratılışa yakışır şekilde güzel ve süslü giysiler içinde olmasını istemektedir. İlkel, bayağı bir giyimle kendilerini çirkinleştirmemelidir. Temiz ve güzel giyinmek inananlara helâldir ve Allah'ın emridir.
Kaynak: ilkvahiy.net http://forum.ilkvahiy.net/showthread.php?t=19602

Kur'ân'da sadece iki ayette açıklanan örtünme, en önemli hüküm gibi gösterilmeye çalışılmış, toplumumuzda sorun haline getirilmiştir. Oysa İslâmiyetin esası TAKVA'dır ve yüzlerce ayetle belirtilmiştir. İnsanları Cenâb-ı Allah'a ulaştıracak ve rahmetine, sevgisine kavuşturacak örtünme, ancak TAKVA ELBİSESİ ile olur. A'raf 7/ 26 : «Ey Ademoğulları (kadınlar ve erkekler)! Size ayıp yerlerinizi örtecek örtü ve bir de süs elbisesi indirdik. Fakat TAKVA ELBİSESİ hepsinden hayırlıdır.

Rabbim hepimize takva elbiselerimizi giymeyi nasib etsin inş Allah razı olsun bu güzel yazınız için .
Alinti ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 12:28
hayat - ait Kullanici Resmi (Avatar)
Normal Üye

Ülke Bayrağı - macadonia!
Tecrübe Puanı Gücü: 2
Tecrübe Puanı:24
hayat is on a distinguished road

selamun aleykum kardesim cok guzel bir k0nuya degmisin bence em bu sekilde kapananlar suclu em kapanmaya izin vermeyen suclu birincisine gelelim ben kesinlikle boyle kapananlara karsiyim hani kapanmayi senin de dedigin gibi bir sebol bir daha dogrusu maskeli baloya cevirenlere karsiyim evet haklisin kardesim soyle sokakta gezinirken giydikleri o daracik pantolonlarin icinde basinda basortusu olan okadar cok genc kizimizi goruyorum ki uzulmeden halerine olamiyororum ama o yuzlerinde bir parmak makjajla o kokular ki dinimizde kesinlikle kadina disari cikarken koku surmesi yasaktir makyaj de oyle onlari sadece evlerinde kocalarina uzel gorunmekicin surebilirler ama kabahat ep genclerde mi ?bence anne ve babalardadir diye dusunuyorum cunku gencecik kizlarimiz gelisirken onlara gereken ogute bulunmuyor anneler kizlarini daha cazibeli nasil olabilirlr diye ogutlerler ben sahsen avon gibi kataloklarda makyaj ismarlayan anneler tanirim o dunya parasi emkimsenin belki de 1 aylik ekmek parasi olur ama bu baska konu aslinda epsi bir birine bagli olan ayni seylerdir dini tam tanimadiklari diin adina isledikleri seyler yanlis gercek dinimizi tanisaydilar boyle kesinlikle olamazdi uzuluyorum guzel dinimizi bu sekilde temsil etikleri icin vako gibi m,oda evleri EVET SEVINDIRSINLER YAHUDI MILETINI CUNKU VAKO SAHIBI BIR YAHUDI VE ER ALDIGINIZ VAKO URUNLERINDE BIR PAYI BIR KURSUNA GIDIYOR KI OKURSUN BIR MUSLUMAN KARDESIMIZI OLDURUYOR VE SIZ BUNDA KATKIDA BULUNUYORSUNUS VAKO SAHIBI YAHUDI ondan urun alirken neden aldigimiz biras dusunmemiz lazim. ortunmek gosteri icin degil diin emirleri yerine getirmekicin olmalidir, ve gelelim ortunmeye izin vermeyenlere ben onlarad kesin karsiyim basindaki o bez altindaki kisinin bilgisin azaltmaz bence cogaltir bile cunku suslenmeyen dunyayaguzel gorunmeye calismayan kisi kiymetli zamanini egitim icin arcar arcamasi da lazim kurani kerimde evet ilk emir oku duru ama kurani kerimde ilim nerede olursa olsun ogren! emri var kiz, erkek ,farketmez ilim ogrenmek bu zamnda kizlarimiza daha cok gerekir cunku alinmayin ama erkeklerimiz bir aile gecindirmeye yuku yuklemiyor omuzlarinda eger erkeklerimiz o yuku omuzlarinda yukleseydiler ozamn kadinlarimiz calismak yerine evinin hanimi olurdu cocuklarinin annasi olmakicin kendine daha fazla zaman arcayabilirlerdi ogutluyebilirlerdi cocuklarin istedikleri gibi ve eslerine dunyanin en guzel en cazibeli kadinlari olmaya em zaman emde kuvet ayirabilirlerdi ama malum durum ortada ve bu yuzden gencecxik kizlarimiz evlerinde ceyizinin duzecek yerde nasil annelik hanimlik temizlik oluyor yerine ogrenmk calismak zorundadirlar ve bence bunun sonrada doguracak olan problemlerin sorumlusu biraz da siz erkekler degilmisinis ?kadinlarinis yorgun halsiz ve siz disarda ariyorsunus evde bulamadiklarinizi bir evi yapmaya baslarken once temeli kazilir ve buda boyle belki biras konuyu astim farkindayim ama epsi ayni yola ciktiklari icin eninde sonunda deydim bu konuya , evet sizde ep suclu sayilmasinis tabiki cunku kadinlarimis da biras anlayis gostermeleri lazim diini onderlerimizden ornek almalari lazim katlanmak lazim FATMADA VAR ONDA VAR BENDE NIYE OLAMASIN diye erlerinin etini yememeleri lazim bence , ve yazik 100%90 musluman olan bir ulkede ki ne zorluklarla gelmis o cenet ulke Turkiye okadar sehitlerin kani akmis ki dini serbest yasasin umetimuhamed evet karsiyim emde elimde olsa o kanunu degistirirdim sahsen nasil olur ki oyle bir ulkede ertunmeye ye izin verilmesin kim zarar gormus ki dini yasayan kimseden bizde makedonyada musluman bir ulke degildir bile ilk oretimde hata birinci sinifa giden cocuklarimiz varki bas ortulu giderler okula em dedigim gibi burasi muslumna ulke degildir sizler o sizin saygi deger baskaninis RECEP TAYIP ERDOGANA yatin kalkin dua edin ALLAH onu ve onun gibilerini basinizdan ayirmasin insallah hak yolu birdir ak parti de onun temsilcisi gorundugu gibi bukonularin sonu yok aslinda okadar tartisalacak var ki bu konuda fakat sadece yazmakla olmuyor bilmek yetmez uygulamak gerek selam ve du ile .....

Konu hayat tarafindan (14-10-2008 Saat 12:37 ) degistirilmistir.
Alinti ile Cevapla

Alt 14-10-2008, 17:28
Kıdemli Üye

Ülke Bayrağı - germany!
Tecrübe Puanı:40
Burcu is on a distinguished road

Alıntı:
admin Adlı Üyeden Alıntı Mesaji göster
Ben olaya farklı açıdan bakacam. Peki Beşer Zulmeder Katılıyoruz. Ama Risale-i Nurda ne diyor ? Kader Adalet Eder.

Allah Allah ? Burada Nasıl Adalet Ediyor ? Baş Açtırarak Adalet Olur mu ? Diyenleriniz Var gibi. Beşer Zalimdir Arkadaşlar. Ama Allah ve Kaderi Adildir.

Hadiste Buyrulmuş : "Zalimler Allah'ın Kılıcıdır. Bir Zalimle Allah Diğer Zalimi Cezalandırmaktadır."

Peki Burada Zalim Kim ? Kapatmayan mı ? Yoksaaa Kapanan mı ? Evet ilginç geldi. Değil mi ? Kapanan Zalim olur mu diyorsunuz. Evet olur. Şöyle. Şimdi Aşağıdaki Söyleyeceklerimi İster Nefis Muhasebesi Gibi Düşünün İsterseniz Genel Bir Görüşle Bakın. Ama Lütfen Nefislerinizi Savunmayın. Ben bu sözlerimle kimseyi hedef almak istemiyorum.

Ben Üniversitede Aşağıda Yazacaklarımın Dışında Bir Kapalı Görmedim. Hepsi Bir Kapalı da Mevcut Demiyorum. Dikkat Edin. En Az Biri Var Diyorum.

• Makyaj Yapar
  • Rengarenk Cıvıl Cıvıl Giyinir.
  • Güneş Gözlüğü Takar
  • Peruk Takar
  • Kolyeler, Bilezikler vs. gibi takılar takar.
  • Göze Sürme Çeker Koku Sürünür.
  • Pantolon Giyer, Vücud Hatlarını Belli Eden Kıyafet Giyer.
  • Hele Hele O Başörtüsü ki hadiste beyan edildiği gibi Deve Hörgücü Gibi Saçlarının Arkasını Topuz Yapıp Saç Bağlayanlar (Bu Hadisi Aşağıda Verecem.)
  • Ağzında Sakız Çiğner
  • Erkeklerle Laubali Konuşur ki Erkekler Ondan Utanır Duruma Gelir.
  • Erkeğin Yanına Sere Serpe Oturur.
  • Yüksek Sesle Kahkaha ile Güler
  • Dik Dik Erkeklere Bakar.
  • Topuklu Ayakkabı Giyer (Ziynetim Var Diye Ayaklarınızı Yerlere Vurmayın Ayetine Karşı Çıkar Gibi.)
  • Başörtüsü islamın simgesinden çok karakterinin simgesi gibidir. Marka özentisi Vakkodan Alınmış Başörtüleri vs.dir. Hiçbir insan bana 150 YTL verilen başörtüsünün mantığını anlatamaz. Ben Hadislerde Okuduğum Ayet Geldiğinde Yatak Çarşafları Yırtılıp Başlara Sarıldığı idi. Ben Vakko Gibi gösterişli kumaş kullanan kumaşlarla örtünün gibi hadis okumadım.
  • Bi de Yeni Türedi Galiba Hem Sigara İçmek Hem Baş örtmek
  • Facebookta Başı örtülü fotoğraflarını paylaşırlar.
  • Bazen Kollar Açıktır. Bazen kısa etek giyerler.
Vereceğim Dediğim Hadis

Hiç kimse kusura bakmasın. Kapalı kardeşlerimizi itham için söylemiyorum. Ben üniversitede bunlardan en az birini uygulamayan bayan görmedim.

Şimdi Soruyorum. Allah'ın ilk emri OKU doğrudur. Peki Burada OKU'dan kasıt matematik fizik kimya mıdır ? Madem öyleydi Kur'an da neden bu bilimlere direk işaret edilmemiş ?

Yani Üniversite Okuyamayanlar Cehennemlik mi ? (Bunu şunun için söylüyorum. Hani diyorlar ya Allah'ın ilk emri diye. Yani Bir Cerbeze ile örtünmeden de önde olduğunu iddia ediyorlar. Yine bir cerbeze ile okumak için başını açma fetvalarını kendilerine veriyorlar.) Aslında Amaç Okuma Değil. Bu Tam Manası ile Bir Safsata. Desek ki onlara Okuyacaksın ama hiçbir mertebeye gelemeyeceksin. Hiçbir maaş alamayacaksın. Acaba okurlar mıydı merak ediyorum. Tek bir amaç var nefsin özgür olma isteği. Neden Boşanmalar en çok üniversite okuyan kadınlarda oluyor ? Hoyrat bakışların ortasına kendini bırakan bir kadın Dininden ziyade nefsinin arzularını dinliyor. Hal Böyle olunca da erkek tahammül edemiyor.

Burada imtihan şudur. (Ben imtihanınız kolay demiyorum.) Böyle Zalimane bir tesettür Allah'ın Gazabını celbediyor ve bir zalim ile diğer zalimi tokatlıyor. Diyeceksiniz ki hiç mi masum yok ? Elbette Vardır. Ama insan bu söze karşı ister istemez. Hz. Musa'nın Kur'anda da Geçen Duası Geliyor: " Bir de Musa tayin ettiğimiz vakitte huzurumuzda bulunmak üzere kavminden yetmiş er seçmişti. Ne zaman ki bunları o sarsıntı yakaladı. Musa dedi ki: "Rabbim, dileseydin bunları ve beni daha önce helak ederdin. Şimdi bizi ,içimizdeki o beyinsizlerin yaptıkları yüzünden helak mı edeceksin? O da sırf Senin imtihanın; Sen bununla dilediğini sapıklığa bırakır, dilediğine hidayet kılarsın! Bizim velimiz Sensin; artık bizi bağışla, bize merhamet eyle; bağışlayanların en hayırlısı Sensin! "

İşte Bu Bir İmtihan Kimileri Geçecek Kimileri Kalacak. Böyle Zalimane Tesettüre Bürünenler Bu Dünyada Direk Tokadı O Zalimlerin Elinden Yiyor. Yani Bir Zalimle Diğer Zalim Tokatlanıyor. Oysa ne acı ki arada masumlar da yanıyor. Hacettepe Tesettür Serbestti Yasadan önce 2003'den bu yana tesettürlü arkadaşlarımız derslere girerdi. Ta ki 2008 e kadar. Yasak konunca bir kaç kardeşimiz okulu bıraktı ve inanıyorum ki büyük bir zafer kazandılar ve adeta aşağıdaki ayete itaat etmişlerdi.

Âyetlerimi az bir fiatla, yani dünya menfaati karşılığında satmayın. Asıl Bana karşı gelmekten sakının! (Bakara 41)

İnşaallah Allah Hepimizin Yardımcısı olur.

Selametle...
Cok güzel anlatip yazmissin ellerine saglik ablacim.
Alinti ile Cevapla

LinkBacks (?)
Bu konuya LinkBack ver: http://forum.ilkvahiy.net/islami-sorular-ve-cevaplari/peruk-ve-sac-boyamanin-dinimizce-hukmu-nedir-19602/
Gönderen İçin Tip Tarih
Kontör Hırsızlığı ( MSN ) | Süleymanbeyler Köyü Bu Konu Refback 22-10-2008 23:34

Şu Anda Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar : 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Görünüm Biçimi